Fetele goale stau pe chat-uri şi iarna?

image

Cea mai mare parte a legăturilor către chat-uri lavalair sunt ca cele din imaginea de mai sus. Puteam să bag mâna în foc că ajung pe chat-uri wap dacă dau click pe respectivele legături, iar multe fete goale vor ieşi din calculator şi din telefon, doar ca să vorbim. Însă n-am băgat mâna în foc… Ce să fac cu atâtea fete goale, cu ce să le îmbrac? E iarnă, ninge şi e frig. 🙂

Trebuie să fac o mărturisire. Nu am mai intrat de mult timp pe chat-uri tocmai din cauza acestor descrieri. Nu, nu mie frică de o ţâţă virtuală peste cap, ci de a-mi găsi jumătatea… jumătatea stângă sau jumătatea dreaptă. Mă sperie ideea de a vorbi cu o jumătate de om, iar omul să fiu eu. Nu ştiu dacă mă puteţi înţelege. 🙁

În plus, pe unul dintre chat-urile de mai sus – după cum bine sau mai puţin bine observaţi – se discută despre sex. Eu zic că „discuţii” e mult spus. Mult prea mult spus. E exagerat, ce mai?! Iar de profesori nici nu poate fi vorba.
image
„Zilnic” sau „săptămânal” nu se află printre variante.

Ultima nelămurire este chiar cea din titlu: Fetele goale stau pe chat-uri şi iarna?
Dacă lăsăm la o parte băieţii ce au porecle de fete doar pentru a atrage noi useri, am putea spune că vei găsi fete goale pe chat-uri. Bine, nu sunt goale când scriu PM-uri, ci atunci când fac baie, duş, sau când îşi schimbă îmbrăcămintea.
Presupun că e cam greu să faci baie îmbrăcat/ă doar pentru a nu fi gol/goală, apoi să mai vrei să fii curat/ă. Doar presupun — n-am încercat.

Am încălecat pe-o farfurie şi am scris o mare prostie. Am încălecat pe un caiet şi am scris acest pamflet.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2211

Distribuie mai departe:

Lasă primul un comentariu la "Fetele goale stau pe chat-uri şi iarna?"

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.