Fetele goale stau pe chat-uri şi iarna?

image

Cea mai mare parte a legăturilor către chat-uri lavalair sunt ca cele din imaginea de mai sus. Puteam să bag mâna în foc că ajung pe chat-uri wap dacă dau click pe respectivele legături, iar multe fete goale vor ieşi din calculator şi din telefon, doar ca să vorbim. Însă n-am băgat mâna în foc… Ce să fac cu atâtea fete goale, cu ce să le îmbrac? E iarnă, ninge şi e frig. 🙂

Trebuie să fac o mărturisire. Nu am mai intrat de mult timp pe chat-uri tocmai din cauza acestor descrieri. Nu, nu mie frică de o ţâţă virtuală peste cap, ci de a-mi găsi jumătatea… jumătatea stângă sau jumătatea dreaptă. Mă sperie ideea de a vorbi cu o jumătate de om, iar omul să fiu eu. Nu ştiu dacă mă puteţi înţelege. 🙁

În plus, pe unul dintre chat-urile de mai sus – după cum bine sau mai puţin bine observaţi – se discută despre sex. Eu zic că „discuţii” e mult spus. Mult prea mult spus. E exagerat, ce mai?! Iar de profesori nici nu poate fi vorba.
image
„Zilnic” sau „săptămânal” nu se află printre variante.

Ultima nelămurire este chiar cea din titlu: Fetele goale stau pe chat-uri şi iarna?
Dacă lăsăm la o parte băieţii ce au porecle de fete doar pentru a atrage noi useri, am putea spune că vei găsi fete goale pe chat-uri. Bine, nu sunt goale când scriu PM-uri, ci atunci când fac baie, duş, sau când îşi schimbă îmbrăcămintea.
Presupun că e cam greu să faci baie îmbrăcat/ă doar pentru a nu fi gol/goală, apoi să mai vrei să fii curat/ă. Doar presupun — n-am încercat.

Am încălecat pe-o farfurie şi am scris o mare prostie. Am încălecat pe un caiet şi am scris acest pamflet.

Etichete:, ,

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.