Estetica dentară – tratament pentru lipsa încrederii de sine

Fațete, coroane și albire – cei trei muschetari ce te vindeca de lipsa încrederii de sine

Zâmbetul este una din expresiile chipului uman ce ne influenţează imaginea şi relaţiile cu cei din jur. Încrederea în sine, satisfacţia unui aspect plăcut şi carisma unei persoane joviale cucereşte de la prima vedere şi reprezintă un atu atât în mediul social cât şi în cel business. Dinţii albi îți luminează chipul, emanând buna dispoziţie şi entuziasm în jurul tău. În cazul în care zâmbetul tău nu te mai face să te simți încrezător în propria persoană, vei fi bucuros să afli că acum există soluții simple care îți readuc zâmbetul pe buze.

Dinții albi și strălucitori nu comunică doar despre igiena noastră orală, ei sunt asociați și cu starea de sănătate și joacă chiar un rol important în atracția fizică dintre persoane. Pe măsură ce avansăm în vârstă, dinții se schimbă la culoare astfel încât o persoană cu dinții albi este considerată a fi de cele mai multe ori mai tânără decât vârsta reală. Motivele pentru care dinții se tocesc sau se îngălbenesc sunt diverse, dar, dacă te-ai hotărât să faci schimbări la nivelul danturii, trebuie să alegi cu atenție un stomatolog sector 1 care să te îndrume și să-ți spună care este cel mai potrivit serviciu de care poți să beneficiezi.

Printre procedurile de estetică la care poți apela se numără:

  • Albirea dentară – accesibilă oricui, noninvazivă, lipsită de durere și rapidă – albirea este primul pas pe care îl poți face pentru a obține un zâmbet de invidiat. Desigur, trebuie să respecți mereu și regulile de igienizare și sfaturile medicului tău specialist. În cabinet, albirea dentară durează aproximativ două ore, însă poți opta și pentru albirea dentară realizată cu ajutorul gutierelor. De asemenea, acest procedeu conferă sănătate dinților, aspect curat și întinerește. Dacă nu consumi în exces băuturi colorate și alimente pigmentate precum vinul roșu, sfecla și nu fumezi, rezultatul poate rezista în timp.
  • Fațetele dentare – dacă vrei să treci la nivelul următor în ceea ce privește estetica dentară cu siguranță poți să experimentezi fațetele. Procedura invazivă este minimă. Trebuie să alegi în interiorul clinicii tipul de fațete pentru care vei opta. Poți alege dintre cele prep sau no-prep. Totodată, dinții vor deveni mai puternici.
  • Coroanele ceramice – în cazul în care ai un dinte lipsă ori ai probleme cu unul dintre cei naturali și trebuie să-l înlocuiești, coroanele sunt potrivite. Ele imită perfect structura dentiției naturale. La Opera Dental ai parte de o coloristică potrivită, durabilitate și biocompatibilitate ridicată.

Așadar, dacă te-ai hotărât să faci o schimbare benefică și vrei să-ți recapeți încrederea în tine, alege serviciile de estetică dentară oferite de clinica Opera Dental.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.