Două săptămâni cu Mi Band 3

După aproape doi ani în care am folosit brățara Xiaomi Mi Band 2, am trecut la versiunea a treia.

Mi Band 3 este sora mai mică al lui Mi Band 2. Asta dacă ne luăm după vârstă. Dacă ne uităm la specificații, însă, observăm că Mi Band 3 este mai mare. Probabil s-a născut prin cezariană.

Încep prin a lăuda modul de prindere a tracker-ului în brățară. La versiunile 1 și 1s era foarte ușor să pierzi tracker-ul. La versiunea a doua este mai dificil să îl pierzi. La cea de-a treia e imposibil.

Principala diferență dintre Mi Band 2 și Mi Band 3 este display-ul. Cea din urmă are afișaj mai mare și tactil. Afișajul ar putea fi cel care să te facă să treci de la Mi Band 2 la Mi Band 3.

Trebuie să menționez că informațiile afișate sunt albe-albăstrui, nu atât de albastre ca în poze. Butonul capacitiv de sub display reacționează și atunci când e atins cu tricoul sau când îl atingi de cracul pantalonilor de trening.

Mi Band 3

Chiar dacă e puțin mai mare și cu câteva grame în plus, nu conștientizez că am schimbat ceva. Pe brățară sunt date mai multe găuri, pentru prindere, astfel că sunt sigur că stă bine și pe mâna unui copil. Plus că plasticul de pe afișaj e mai lucios, așadar Xiaomi Mi Band 3 este mai potrivită pentru o fată decât e Mi Band 2.

Xiaomi Mi Band 3 numără pașii mai bine decât o face Mi Band 2. Nu vei mai face kilometri dacă te pune mă-ta să speli vasele.

mi band 2018

Momentan textele afișate pe brățară sunt în limba chineză. Chiar dacă am căutat tutoriale de schimbare a limbii în engleză, tracker-ul nu a vrut să-și mai facă o altă actualizare de soft. Zice că e la ultima versiune. Nu aș putea spune că mă deranjează, mai ales că informațiile afișate sunt însoțite de animații. Poate voi sunteți mai norocoși.

Update 30 iulie 2018: Astăzi softul de pe Mi Band 3 s-a actualizat la versiunea 1.3.0.4. Schimbând limba sistemului de operare a telefonului din română în engleză și apoi sincronizând brățara cu aplicația Mi Fit, limba de pe Mi Band 3 s-a schimbat în engleză.

Pentru alte informații, lăsați comentariu mai jos și vă răspund. ?

Etichete:, ,

6 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.