Dintre ultimele cumpărături…

Salutare! Timpul trece şi eu scriu din ce în ce mai rar pe blog. Ba n-am timp, ba sunt obosit, ba n-am chef, ba n-am nicio idee revoluţionară de articol ce ar putea fi mai lung de două, poate trei propoziţii.   

Dacă credeţi că acum e altfel, vă informez că sunt aici pentru a vă spulbera speranţele. Ideile mele au plecat, probabil duse fiind de ventilatorul USB pe care l-am cumpărat astă vară. Atunci am început să cumpăr online din altă parte decât de pe eMAG.  

Ultima dată am cumpărat mâncare şi încă ceva. Nu vă voi spune fructele din iaurt, cum sunt zahărul şi carminele, ci despre boxele OMEGA Surveyor OG-01, 2.0, 6W RMS, USB. Le-am cumpărat din Kaufland, chiar dacă nu le aveam pe lista de cumpărături. Mi-a plăcut că sunt portabile şi micuţe, dar mai ales că se alimentează la USB. Astfel nu trebuie să am vreo priză prin preajmă. La 16 lei, atât cât costă, sunt un adevărat chilipir.

Dintre ultimele cumpărături...

Ulterior mi-am făcut mai multe impresii şi am luat în calcul varianta de a face un review scris şi detaliat. Am renunţat la idee în ultima clipă. Prea multe nu ar fi de zis. Pot să vă zic, totuşi, câte ceva.

Tip sistem
2.0
Putere RMS (W)
6
Banda de frecventa
90 – 20000 Hz
Sateliti
2 x 3 W
Distorsiuni (dB)
60
Impedanta
4 Ohm
Conectare USB
Da
Dimensiune sateliti (W x D x H mm)
62 x 62 x 54

Am zis mai sus că aceste boxe sunt uşoare. Nu ştiu sigur să vă zic cât de uşoare, dar cred că au mai puţin de 100 de grame amândouă. Fiind atât de uşoare, aceste boxe poloneze nu prea ştiu de bass. Au auzit de el, dar nu le-a prea trebuit. Tocmai de aceea, aceste boxe nu sunt chiar cea mai fericită alegere pentru a asculta muzică. Pentru muzică există boxe mai puternice şi mai scumpe, cu alimentare la priză, nu la 5 Volţi. 🙂

Aceste boxe pot îmbunătăţi experienţa audio oferită de un telefon, o tabletă sau un laptop. Difuzoarele laptopului pot fi prea slabe în anumite situaţii, iar o soluţie la îndemână şi la fel de portabilă ar putea fi boxele stereo, portabile şi poate prea uşoare de la Omega.

Tu ce ţi-ai mai cumpărat în ultima vreme?

Etichete:

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.