Diferența dintre brățara Xiaomi Mi Band 2 și brățara Xiaomi Mi Band 2

Salutare! Astăzi vă întâmpin cu un articol ce îmi doresc să-l scriu încă de câteva săptămâni. Titlul îl am întipărit în minte și nu, nu este vorba de nicio greșeală. ?

Prima brățara Xiaomi Mi Band 2 am achiziționat-o anul trecut, direct din China. A costat aproape dublu față de cât costă acum. Pe Gearbest o găsiți la aproximativ 20 de dolari. Dacă vă tentează un Smart Watch, mai bine gândiți-vă de două ori… și cumpărați o Mi Band 2. Brățara o port aproape zilnic din luna septembrie a anului trecut și am scris și aici, pe blog, câteva impresii despre ea.

A doua brățara Xiaomi Mi Band 2 am cumpărat-o surorii mele, în luna martie a anului curent, de la eMAG. Încă livrau cu Fan Courier, nu cu Sameday. Ajungeau comenzile a doua zi, nu a treia. Între această brățară și cea achiziționată de pe Gearbest există o diferență. Două, de fapt. Prima e diferența de preț, dar aceasta e normală și nu despre ea vreau să vă vorbesc.

Iată ce e diferit!

Brățara luată de la eMAG are un display cu alt contrast & luminozitate. Dacă brățara luată direct din China afișează scrisul (ora, pulsul, pașii, etc.) într-un verde deschis luminos, puțin spre albastru deschis, cea de la eMAG îl afișează bej. Un bej nu atât de luminos și mai greu de „citit“ în lumina puternică a soarelui.

MI Band 2

Dețin mai multe produse de la Xiaomi, dar nu reușesc să țin pasul cu ei. Au o gamă din ce în ce mai largă de produse și colaborează cu mai mulți producători. Ultimul produs achiziționat de către mine este o cască cu Bluetooth (hands-free). E aproape ce-mi doream. Poate doar la sistemul de prindere în ureche aș mai fi umblat, că nu e tocmai pe placul meu.

Nici la capitolul brățări inteligente nu au stat cu mâinile în sân. Nu au continuat cu Mi Band 3, așa cum m-aș fi așteptat, ci au lansat ceasul și brățările inteligente AMAZFIT. Cea mai ieftină brățară AMAZFIT are prețul lui Xiaomi Mi Band 2 atunci când a apărut, pentru prima dată, în magazinele online chinezești. Costă aproximativ 44 de dolari și așa arată:

Că o fi mai frumoasă decât Mi Band 2, că nu o fi… Voi decideți.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/5455

Distribuie mai departe:

Lasă primul un comentariu la "Diferența dintre brățara Xiaomi Mi Band 2 și brățara Xiaomi Mi Band 2"

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.