Diferența dintre brățara Xiaomi Mi Band 2 și brățara Xiaomi Mi Band 2

Salutare! Astăzi vă întâmpin cu un articol ce îmi doresc să-l scriu încă de câteva săptămâni. Titlul îl am întipărit în minte și nu, nu este vorba de nicio greșeală. ?

Prima brățara Xiaomi Mi Band 2 am achiziționat-o anul trecut, direct din China. A costat aproape dublu față de cât costă acum. Pe Gearbest o găsiți la aproximativ 20 de dolari. Dacă vă tentează un Smart Watch, mai bine gândiți-vă de două ori… și cumpărați o Mi Band 2. Brățara o port aproape zilnic din luna septembrie a anului trecut și am scris și aici, pe blog, câteva impresii despre ea.

A doua brățara Xiaomi Mi Band 2 am cumpărat-o surorii mele, în luna martie a anului curent, de la eMAG. Încă livrau cu Fan Courier, nu cu Sameday. Ajungeau comenzile a doua zi, nu a treia. Între această brățară și cea achiziționată de pe Gearbest există o diferență. Două, de fapt. Prima e diferența de preț, dar aceasta e normală și nu despre ea vreau să vă vorbesc.

Iată ce e diferit!

Brățara luată de la eMAG are un display cu alt contrast & luminozitate. Dacă brățara luată direct din China afișează scrisul (ora, pulsul, pașii, etc.) într-un verde deschis luminos, puțin spre albastru deschis, cea de la eMAG îl afișează bej. Un bej nu atât de luminos și mai greu de „citit“ în lumina puternică a soarelui.

MI Band 2

Dețin mai multe produse de la Xiaomi, dar nu reușesc să țin pasul cu ei. Au o gamă din ce în ce mai largă de produse și colaborează cu mai mulți producători. Ultimul produs achiziționat de către mine este o cască cu Bluetooth (hands-free). E aproape ce-mi doream. Poate doar la sistemul de prindere în ureche aș mai fi umblat, că nu e tocmai pe placul meu.

Nici la capitolul brățări inteligente nu au stat cu mâinile în sân. Nu au continuat cu Mi Band 3, așa cum m-aș fi așteptat, ci au lansat ceasul și brățările inteligente AMAZFIT. Cea mai ieftină brățară AMAZFIT are prețul lui Xiaomi Mi Band 2 atunci când a apărut, pentru prima dată, în magazinele online chinezești. Costă aproximativ 44 de dolari și așa arată:

Că o fi mai frumoasă decât Mi Band 2, că nu o fi… Voi decideți.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.