De ce cumpăr cărți la bucată

Cărțile pot fi cele mai bune prietene ale oamenilor. Fiecare carte are ceva de spus, o poveste, o lecție de viață, un impuls pentru acele zile în care nimic nu te mulțumește.

Am cumpărat cărți de pe eMAG. Îmi place să cumpăr de la ei pentru că le ridic de la poștă, nu mai plătesc transportul și nici nu aștept curierul la colț de stradă.

John Green, Jojo Moyes și Agnes Martin-Lugand sunt trei scriitori din zilele noastre (41, 49 și, respectiv, 39 de ani). O parte dintre cărțile lor le-am găsit traduse în limba română, la prețuri chiar bune.

Zilele acestea, cum toți o ard cu Halloween-ul, am revăzut oferta magazinului online. De data aceasta, seria After a Annei Todd mi-a atras atenția.

Anna Renee Todd este o autoare și mai tânără decât cei trei enumerați anterior. Seria After cuprinde cinci cărți, după cum urmează:

  1. După ce ne-am întâlnit
  2. După ce ne-am certat
  3. După ce ne-am îndrăgostit
  4. După ce am găsit fericirea
  5. Înainte de noi

Am găsit întreaga serie pe librex, la aproximativ 200 de lei.

carti

Vândută prin eMAG Marketplace, aceeași serie literară costă 22950 Lei. Un preț chiar mare, nu e așa doar pentru că l-am scris eu mai mare și mai colorat.

Hai, totuși, să căutăm cărțile pe eMAG, cu filtru setat pe Vândut de eMAG. La o simplă căutare după termenul Anna Todd am găsit toate cele cinci cărți din pachetul After. Le-am adăugat în coș și am obținut un cost total de… hai să vedem cât.

carti 2

Aproape 121 de lei, în condițiile în care vorbim de aceleași cărți.

Uite de aceea, înainte să cumperi un pachet de cărți, verifică și cât costă ele… la bucată.

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.