Danabol – scurt ghid de folosire

Culturistii cu experienta stiu ca doar antrenamentul nu este niciodata suficient, iar pentru rezultate bune acesta trebuie sustinut cu o medicamentatie adecvata cu steroizi injectabili sau steroizi orali. Cel mai folosit steroid (si cel mai vechi) este denumit Danabol si este denumirea comerciala date de compania producatoare (Chiba) substantei metandrostenolon ce sta la baza acestui produs.

Danabol-ul este comercializat sub forma de tablete cu un continut de 5, 10 si 50 miligrame de metandrostenolon.

Danabol este un steroid recomandat profesionistilor si incepatorilor si are marele avantaj de a fi administrat oral. Acesta poate fi procurat foarte usor, este ieftin si are o eficienta iesita din comun in cresterea masei musculare.

Cum folosim Danabol?

Incepatorii trebuie sa fie foarte atenti la cantitatea de steroizi pe care o vor folosi, deoarece acesta este destul de toxic pentru ficat (atat in varianta orala cat si in cea injectabila). Indiferent de varianta utilizata, Danabol trebuie administrat de mai multe ori pe zi deoarece substanta activa (metandrostenolon) are o perioada de injumatatire deosebit de scurta.

Impartirea dozei utilizate este relativ usor de facut, iar administrarea acestora este ideal de realizat inaintea meselor deoarece astfel se vor reduce la maximul efectele negative ale steroizilor.

Un alt mod de administrare este inainte de antrenament, deoarece absorbtia acestuia este astfel maximizata prin efortul pe care il depunem la sala. Aceasta metoda este folosita insa numai de catre culturistii experimentati deoarece steroidul are un efect toxic asupra ficatului, iar o doza ridicata consumata dintr-o data ne poate produce neplaceri.

Este necesar sa fim foarte atenti la dozele pe care le vom folosi zilnic, tinand cont de actiunea negativa pe care o are acest steroid asupra ficatului.

Ghid de dozaj al Danabol

Doza recomandata nu trebuie sa depaseasca 50 mg / zi, iar un ciclu complet de administrare va dura intre patru si sase saptamani.

Incepatorii vor avea rezultate spectaculoase daca vor utiliza si o doza mai mica, de 30 mg / zi, deoarece aceasta cantitate de Danabol este suficienta pentru o masa musculara sporita obtinuta intr-o perioada scurta de timp. In plus, o cantitate mai mica de steroizi va mentine la un nivel redus efectele secundare protejand astfel organismul in fata efectelor negative ale Danabol.

Cu timpul insa organismul se va obisnui cu doza administrata iar efectele dorite vor inceta sa isi mai faca aparitia, astfe incat doza folositatrebuie sa fie crescuta. Trebuie sa fim atenti si sa nu depasim doza maxima admisa (steroizii au un plafon maxim ce daca este depasit efectele adverse devin periculoase) de 70 – 80 mg pe zi.

Efectele Danabol pot fi maximizate prin asocierea cu steroizi responsabili cu acumularea de masa musculara (Testosteron Enantat sau Decadurabolin).

Danabol are efecte insa secundare, iar cel mai mare pericol este reprezentat de afectiuni ale ficatului, de aceea administrarea acestuia trebuie insotita de medicamente hepato – protectoare sau de suplimente naturale cu rol de protectie al ficatului.

Administrarea acestuia trebuie limitata la o anumita perioada de timp pentru a proteja astfel ficatul.

Alte efecte secundare sunt reprezentate de cele androgene. Folosirea intensiva a steroidului Danabol poate duce la aparitia calvitiei, acnee, piele uleioase si o doza crescuta de agresivitate.

Etichete:

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.