Dacă ai nevoie de supraveghere, poţi folosi mini dispozitive de spionaj

Ceas spionaj Micro camera

De multe ori, cand vorbim despre spionaj, nu ne referim la ce vedem prin filme. Asta pentru ca in acest moment pe piata exista tot felul de dispozitive prin care se poate face spionaj, cel putin la un nivel mult mai mic. Si nici nu trebuie sa fie inteles gresit termenul, existand camere video spion, microfoane spion si tot felul de alte aparate pentru asa ceva.

Spionajul poate sa insemne securitate

Uneori, daca simti un pericol la adresa ta sau a familiei tale, trebuie sa iei lucrurile in propriile maini si asta inseamna sa apelezi la cateva echipamente de supraveghere.

Si exista destul de multe situatii cand acestea sunt necesare. In primul rand, atunci cand simti nevoia de a-i proteja pe cei dragi. Am vazut destul de multe cazuri de copii sau batrani maltratati de cei care trebuiau sa aiba grija de ei, bone sau asistente si ingrijitoare, asa ca prin montarea unei camere spion sau a unui simplu microfon ascuns te poti asigura ca totul decurge bine. In plus, daca apare ceva, ai posibilitatea sa mergi la politie si vei avea si toate dovezile de care este nevoie.

La fel se poate intampla si in cazul unei infidelitati, cand poti sa folosesti probe video sau audio.

Insa, uneori, echipamentele de spionaj te pot ajuta chiar si atunci cand nu vrei sa testezi ceva, dar iti iei masuri de precutie. De aceea au aparut tot mai multe persoane care folosesc mini camere in masina sau in casa, in cazul in care cineva incearca un jaf. Si cum ele pot sa fie activate printr-un senzor de miscare, vor inregistra doar atunci cand apare un eveniment neprevazut. Camerele transmit prin Wi-Fi sau GSM si inregistreaza imagini HD pe carduri de memorie, in timp ce microfoanele au raze de actiune destul de mari, pentru a acoperi toate nevoile.

Poate sa apara insa si reversul medaliei, adica situatii in care tu trebuie sa te aperi de astfel de dispozitive. Asa ca exista si cateva tipuri de echipament anti spionaj, cele  mai intalnite fiind detectoarele de camere si microfoane ascunse. Acestea intercepteaza undele prin care ele transmit si iti indica locul exact unde se afla. In acest mod, poti fi mai in siguranta si iti poti proteja secretele.

Din fericire, probabil ca o persoana obisnuita nu va fi pusa in situatia de a utiliza echipamente de spionaj si sa speram ca situatia va persista pentru un timp cat mai indelungat. Dar daca totusi se intampla ceva, este bine sa ai la dispozitie metode prin care sa te aperi, fie inregistrand, fie impiedicand pe altii sa te inregistreze. Dispozitivele sunt simplu de utilizat, relativ ieftine si usor de gasit, dar cel mai bine este sa nu ai nevoie de ele.

Etichete:

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.