EaseUS MobiMover, software-ul ce iti permite sa transferi gratuit fisiere

Transferul de fisiere este una dintre cele mai populare activitati, aceasta activitate fiind intreprinsa cel putin o data de un utilizator de smartphone. Pentru a putea beneficia de toate avantajele oferite de catre transferul de fisiere, unele aplicatii trebuie cumparate in prealabil. Posesorii de Iphone sunt avantajati deoarece acestia pot utiliza transferul de fisiere fara a plati vreun ban, acest lucru fiind posibil prin utilizarea aplicatiei EaseUS MobiMover. Aceasta aplicatie este singura modalitate prin care utilizatorii de Iphone pot sa transfere gratuit fisiere, indiferent ca este vorba despre transferul de fisiere dintre un Iphone vechi si unul nou sau intre un Iphone si un computer.

De asemenea, tot gratuit poate fi creata o copie de rezerva cu toate informatiile ce sunt stocate intr-un dispozitiv Iphone. In cazul in care te gandesti ca acest program este compatbil doar cu anumite modele de Iphone, trebuie sa stii ca EaseUS MobiMover poate fi utilizat de catre toti utilizatorii de Iphone/Ipad indiferent de modelul pe care il au. Acest program este atat de performant incat este compatibil chiar si cu ultimul model de Iphone lansat si anume Iphone X.

Puteti incerca si versiunea trial a aplicatiei EaseUS MobiMover Pro 3.0.

Dintre avantajele oferite de catre utilizarea acestei aplicații, in continuarea acestui articol mentionez urmatoarele:

  • Posibilitatea de a crea pe computer o copie de rezerva cu toate informatiile stocate in Iphone/Ipad este din punctul meu de vedere unul dintre cele mai importante avantaje de care te poti bucura in cazul in care alegi sa utilizezi aceasta aplicatie. Acest punct de vedere se bazeaza pe faptul ca multi dintre noi aleg sa stocheze informatii importante pe telefon, iar pierderea acestora ne-ar pune intr-o mare dificultate.
  • Transferul de fisiere extrem de rapid este un alt motiv pentru care EaseUS MobiMover este aplicatia ce nu trebuie sa lipseasca din lista cu aplicatii a niciunui utilizator de Iphone.
  • Posibilitatea de a partaja informatii cu alte dispozitive ce utilizeaza IOS este un alt avantaj oferit de catre utilizarea acestei aplicatii.
  • De beneficiile acestei aplicatii te poti bucura si in cazul in care sistemul IOS este actualizat la IOS 11, acest lucru fiind un alt avantaj de care se bucura utilizatorii aplicatiei EaseUS MobiMover.
  • Nu in ultimul rand, faptul ca aceasta aplicatie este complet gratuita, putand fi utilizate toate functiile acesteia fara a fi nevoit sa platesti vreun ban este un alt mare avantaj pe care il ofera aceasta aplicatie.

In concluzie, EaseUS MobiMover este primul software gratuit care permite tranferul de date intre dispozitive IOS, ceea ce inseamna ca aceasta aplicatie trebuie descarcata, instalata si utilizata de catre orice posesor de Iphone.

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.