Cum scoți bani de la altă bancă fără comision

Înainte de a explica titlul, care e cam din topor, țin să reamintesc ce se întâmplă în ziua a douăsprezecea din fiecare lună.

Pe 12 intră salariile. În oraș avem două bănci, iar la bancomate vei vedea multă lume care așteaptă. Așteaptă să scoată banii abia virați în cont pentru că… au nevoie urgentă de ei. Pe 13 e pustiu, așadar asta ar fi explicația. Alta n-am.

Cum nu doar două bancomate sunt în oraș, ai putea să mergi la alt bancomat, al altei bănci. Doar că apare o “problemă”, anume comisionul.

Și aici intervine Revolut. Am card Revolut din luna mai a anului trecut.

Am citit diverse despre Revolut și mulți l-au lăudat pentru cursul de schimb în străinătate. Eu nu ies din țară, dar îmi place Revolut. Nu o să repet motivele, dă o căutare pe blog după termenul Revolut și afli mai multe.

Un avantaj al cardului fizic Revolut este că poți să retragi până la 800 de lei lunar, de la orice bancomat, fără comisioane. Transferi 800 de lei din contul de la banca ta în contul Revolut, prin Top UP direct din aplicația Revolut. Apoi mergi la orice bancomat cu cardul Revolut și scoți banii, fără niciun comision.

Restul banilor poți să-i scoți ulterior, de la banca ta, așa cum făceai și înainte.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/8633

Distribuie mai departe:

1 comentariu la "Cum scoți bani de la altă bancă fără comision"

  1. Cred ca de 2 ani de zile, de cand m-am mutat sigur si-a trebuit sa scot ceva bani cash pentru apartament… n-am mai trecut pe la bancomat. Plata cu cardul pe oriunde se poate. 🙂

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.