Cum scoți bani de la altă bancă fără comision

Înainte de a explica titlul, care e cam din topor, țin să reamintesc ce se întâmplă în ziua a douăsprezecea din fiecare lună.

Pe 12 intră salariile. În oraș avem două bănci, iar la bancomate vei vedea multă lume care așteaptă. Așteaptă să scoată banii abia virați în cont pentru că… au nevoie urgentă de ei. Pe 13 e pustiu, așadar asta ar fi explicația. Alta n-am.

Cum nu doar două bancomate sunt în oraș, ai putea să mergi la alt bancomat, al altei bănci. Doar că apare o “problemă”, anume comisionul.

Și aici intervine Revolut. Am card Revolut din luna mai a anului trecut.

Am citit diverse despre Revolut și mulți l-au lăudat pentru cursul de schimb în străinătate. Eu nu ies din țară, dar îmi place Revolut. Nu o să repet motivele, dă o căutare pe blog după termenul Revolut și afli mai multe.

Un avantaj al cardului fizic Revolut este că poți să retragi până la 800 de lei lunar, de la orice bancomat, fără comisioane. Transferi 800 de lei din contul de la banca ta în contul Revolut, prin Top UP direct din aplicația Revolut. Apoi mergi la orice bancomat cu cardul Revolut și scoți banii, fără niciun comision.

Restul banilor poți să-i scoți ulterior, de la banca ta, așa cum făceai și înainte.

Etichete:, ,

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.