Ai un buget restrâns? Uite cum poți să-ți colorezi vara cu doar 3 perechi de încălțăminte

Având o multitudine de posibilități atât de mare în ceea ce privește pantofii, plăcerea și curiozitatea de a explora noi combinații de culori, croiuri și motive este nemărginită și rareori satisfăcută de o singură achiziție. Cu toate acestea, în fața unei astfel de nevoi, timpul și aspectul financiar mereu se opun oportunităților de a cumpăra „acel” model care ți-a furat privirea.

Tocmai pentru a rezolva această problemă de „prea mulți pantofi, prea puțin timp” ai la dispoziție 3 modele de pantofi de damă cu care îți vei putea îndeplini cele trei condiții definitorii pentru pantofii din perioada aceasta a anului: Versatilitatea, stilul și accesibilitatea.

Vara nu începe până ce nu îți iei o pereche de sandale colorate Mabel

Evident, sezonul estival se caracterizează prin exploziile de culori, prin sentimentul de lejeritate și senzația de libertate, trăiri pe care ai ocazia să le resimți doar printr-o stimă de sine de ne distrus. Așadar, acordă-ți șansa de a te eleva din toate punctele de vedere cu asemenea sandale cu toc. Foarte interesant la sandalele Mabel este faptul că nu doar adaugă ținutei tale un accent vioi, dar și intervine cu diversitate prin eșarfa colorată în ton cu restul pantofului pentru a-ți fixa piciorul comod și cu stil.

Probabil te vei întreba cum vei putea purta aceste sandale și în ce context acestea se potrivesc cel mai bine. Vezi, faptul că aceste sandale au toc îți permit să le poți asorta cu orice ținută casual, unde atât o rochie de vară cât și o pereche de pantaloni și un tricou se potrivesc de minune prin faptul că reușești să exprimi acel look îndrăzneț, cool și ușor nonconformist. Mai mult decât atât, nu trebuie să te ancorezi doar în nuanța fuchsia.

Seriile de vară în parc sunt mult mai relaxante într-o pereche de pantofi sport

Cine spune că o pereche de pantofi sport nu pot fi stilizați și asortați cu o ținută mai lejeră? Dacă vrei să uiți de clasicele bătături și dureri de tălpi după o porție sănătoasă de mers pe jos, iar în același timp să fii cât mai consecventă în drumul tău de a arăta splendid, o astfel de pereche de pantofi sport precum sunt cei din gama Redusa sunt cea mai bună opțiune pentru un compromis.

Nu vei fi sub nici o formă limitată în a purta un trening împreună cu acești adidași, ba chiar din potrivă, o pereche de blugi sau colanți, un tricou simplu și o jaketă reușesc să facă minuni chiar și atunci când trebuie să ieși din casă în 5 minute.

Pentru momentul în care preferi confortul adidașilor, dar adori atenția pe care o primești atunci când porți ceva chic

Avantajul incontestabil pe care îl are încălțămintea din piele naturală poate să fie augmentat doar de către un design modern și o talpă gândită special pentru cei ce adoră să se bucure de o plimbare bună. Vara este un anotimp excelent pentru un astfel de model, deoarece acel „peep-toe” și motivul cu baretă la spate permite piciorului tău să fie aerisit fără să fie constrâns de o serie de curele dureroase și jenante, odată ce piciorul se dilată pe parcursul zilei.

Poți fără absolut nici o problemă să porți așa ceva cu o pereche de colanți, blugi sau chiar și o rochiță de vară care să fie evidențiată de designul acestor pantofi din gama Marisa. De asemenea, nu trebuie să îți placă neapărat culorile clasice precum: albul, negrul sau gri, orice model de încălțăminte pe care ți-l dorești îl poți găsi în cadrul gamelor noastre la un preț special. Cam așa arată doar câteva dintre modele noastre de încălțăminte de damă ce nu îți vor colora doar vara, dar și întreaga garderobă. Merită să profiți de această ocazie, din moment ce prețul a fost conceput special încât să îți îndeplinești acea dorință de a deține fără regrete cât mai multe variații de culoare ale pantofului pe care știm cu siguranță că îl adori.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/9036

Distribuie mai departe:

Lasă primul un comentariu la "Ai un buget restrâns? Uite cum poți să-ți colorezi vara cu doar 3 perechi de încălțăminte"

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.