Cum îți poate schimba viața jocul de airsoft?

Mulți utilizatori care și-au început aventura în lumea airsoft-ului au început să privească acest sport nu doar ca pe un hobby, ci ca pe o modalitate în care își pot structura viața și pe baza căruia își pot stabili principii existențiale de calitate. Nu degeaba acest joc mintal este utilizat de majoritatea companiilor ca formă de evaluare a angajaților în team building-uri, pentru că oferă numeroase informații utile despre persoanele implicate în joc.

Poate ai crede că un pistol airsoft (pe http://www.airsoft.ro/Pistoale-26 găsești exemplele cele mai reprezentative în termeni de calitate și preț) este doar o simplă jucărie, pe care o folosești fără să ai grija celui împotriva căruia o îndrepți. Dacă ai crezut că știi ce înseamnă airsoft, încă de la prima sesiune de joc o să-ți schimbi radical părerea și, dacă reușești să îi înțelegi sensul, îți poți schimba chiar și viața!

De la un simplu joc la formator de voință, motivație, temperament și comportament!

Cu siguranță ai putea crede că airsoftul se aseamănă jocului de paintball, în care nu faci decât să îți “vopsești” adversarii de pe câmpul de luptă. Distracția este elementul definitoriu al acestui joc, nu?

Doar că, imediat ce ai aplicat pentru a juca airsoft, o să observi că ai nevoie de niște arme, echipament și mai ales, de cunoașterea noțiunilor implicate în înțelegerea sensului acestui sport. Nu doar armele și îngrijirea acestora sunt responsabilitatea ta exclusivă, ci și încadrarea în mod corect într-o clasă de luptă și alegerea acestor arme în deplină concordanță cu categoria de jucător aleasă.

O să observi că noțiuni precum trișat sunt total excluse din acest concept de sport și că ai nevoie de însușirea principiilor care guvernează întreaga desfășurare a forțelor pe câmpul de luptă. O să înțelegi, abia după ce joci câteva runde, că Team Death Match este un joc de echipă, nu de unul singur, așa cum și Capture the Flag (cu variantele sale Dead Flag și Live Flag), Hostage Rescue, Demolitions sau Close Quartes Battle impun respectarea unor principii clare de fair-play.

pistol AS

Alegerea armelor nu este o activitate distractivă, ci și o responsabilitate pentru jucător (încearcă Airsoft.ro pentru cele mai noi modele de arme de airsoft, cu rată ridicată de propulsare a proiectilelor), care îl va determina pe acesta să fie conștient de importanța înțelegerii unui anumit tip de armă.

Airsoft-ul îți va schimba viața pentru că te va responsabiliza nu doar față de tine, ci și față de ceilalți oameni cu care interacționeze zi de zi. Vei observa cum îți vei schimba atitudinea și vei înțelege că acest simplu joc, așa cum credeai la început, este, de fapt, un sistem de valori și principii care ne guvernează viața!

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.