Cum blochezi telefonul sau tableta prin dublu tap pe ecran

De curând am vrut să dau un aer nou telefonului meu, astfel încât să simt eu că s-a schimbat ceva. Aşa că am schimbat lansatorul. Am instalat CLauncher. Un lansator ce mi-a plăcut de la început, dar parcă îi lipseşte ceva. Mi-a plăcut că are un Screen Locker diferit de cel stock şi mesajele necitite îmi apar direct pe ecranul respectiv, nemaifiind nevoie să deblochez ecranul pentru a citi poşta.

image

Fiindcă „îi lipseşte ceva”, acum folosesc Holo Launcher, dar ecranul de deblocare a rămas cel de la CLauncher. E cel mai bine aşa.

Fiind obişnuit să blochez ecranul cu un dublu tap (dublă atingere) pe ecran, am simţit că-mi lipseşte această funcţie. Smart Launcher 2 ştia să facă asta. 🙂 Noroc cu DTSO: Double Tap Screen On Off.

DTSO: Double Tap Screen On Off este o aplicaţie pentru Android ce îţi oferă posibilitatea să adaugi un widget (transparent sau nu) pe ecranul de start. Când faci dublu tap pe el, ecranul se închide. Îl poţi debloca aşa cum o făceai şi până acum, sau te poţi folosi de senzorul de proximitate.
Mie îmi place să deblochez telefonul de la buton. Cu blocarea lui am eu ce am.

Etichete:, ,

7 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.