Cum a decurs prima comandă pe SportsDirect.com

SportsDirect.com este un magazin online european ce vinde, îndeosebi, îmbrăcăminte și încălțăminte. Livrarea se face din Marea Britanie, astfel că prețurile includ deja TVA. UK încă face parte din Uniunea Europeană.

Am vrut să comand de pe SportsDirect încă de anul trecut. Am adăugat produsele în coș și – când să plătesc – am realizat că nu am suficienți bani pe card. Plata se face online, chiar după ce plasezi comanda. Dacă ai PayPal, poți plăti cu PayPal. În caz de ceva nu merge cum trebuie, deși nu știu ce s-ar putea întâmpla, are cine să-ți sară în ajutor.

Acum o lună, pe 16 iulie, am făcut prima comandă pe SportsDirect.com. Am ales varianta de transport cea mai ieftină, adică de 6,99 euro. Pe 17 iulie comanda a fost procesată și preluată de curierul internațional. ECONT se numește. Am primit și un număr de urmărire, însă informațiile de acolo nu m-au ajutat foarte mult.

În ziua de 26 iulie am primit mail de la ECONT cum că a ajuns coletul meu în România și va fi livrat în zilele următoare. Tot în acea zi, am mai primit un e-mail, însă de la UrgentCargus.

UrgentCargus

După cum se poate observa din captura de ecran de mai sus, pe 27 iulie trebuia să primesc coletul. Nu a fost așa, căci cei de la depozitul din Suceava l-au scanat ca având localitatea greșită, apoi au reprogramat livrarea pentru ziua de 28 iulie. Pe 28 iulie am primit produsele comandate.

18 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.