Cum a decurs prima comandă de la ABOUT YOU

Probabil ai auzit de ABOUT YOU și produsele lor de fashion. Și-au făcut reclamă la greu, ca să zic așa, pe toate canalele de media posibile și imposibile.

Deși nu am fost influențat de vreun influencer de ăsta care a fost plătit să mă… influențeze, am dat și eu o comandă pe site-ul lor, să văd cum merge și dacă merge treaba.

Nu am descărcat aplicația că nu-s fanul aplicațiilor pentru cumpărături online. Experiența din browser, din Chrome adică, este suficientă pentru mine.

Am comandat un pulover într-o zi de duminică, 6 octombrie. Mi-au spus că o să ajungă la mine joi sau vineri, adică pe 10 sau pe 11 octombrie. Fan Courier se ocupă de livrările de pe ABOUT YOU.

Pachetul a apărut abia vineri dimineață, foarte de dimineață, pentru prima dată în sistemul Fan Courier.

Sunt încă la început, probabil multă lume a comandat îmbrăcăminte și încălțăminte, de aici și întârzierea cu pricina.

O altă explicație, neverificată încă, ar putea fi că nu au încă stocuri suficiente în România și durează până ajung produsele din Germania în Arad. Da, Arad. Așa scrie pe pachet.

Am mai comandat produse din afara României și știu că aceastea ajung prima dată în Arad sau Oradea, în funcție de transportator. Bine, mai e și Constanța pe listă, dar pentru transportul maritim. Cele ce ajung în Arad intră în țară prin aer.

Așadar, ABOUT YOU are sediul la Arad. Acolo ajung și produsele pe care le returnezi.

Aa, și să nu uit, pachetul, coletul sau cum vrei să-i spui, a ajuns astăzi, 14 octombrie, în posesia mea. Într-o săptămână ajung și coletele din Germania, de aia zic ceea ce zic.

Cum returnezi un produs sau mai multe de pe ABOUT YOU?

La partea cu returul produselor, lucrurile par simple. În pachet primești, pe lângă produsele comandate, un autocolant cu un AWB gata generat. Completezi formularul de pe site, pui produsele pe care le returnezi într-un ambalaj, lipești acel autocolant și-l predai lu’ nenea de la Fan Courier. Gratuit.

Tot pe site (pe site-ul celor de la ABOUT YOU, nu al meu ?) trebuie să completezi datele contului bancar, cont în care vei primi banii în maxim 14 zile. Cel puțin așa zic ei.

Ca primă impresie, nu am ce să reproșez deocamdată, în afară de timpul de așteptare similar cu cel pe care îl ai atunci când cumperi haine online din afara României (din UE).

6 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.