Cu OVB Romania ai mereu bani pusi bine

Cu OVB Romania detii permanent controlul asupra finantelor tale si ai mereu bani pusi bine. Cel care are grija de finantele tale ca tu sa nu ramai niciodata in pana de bani, iti este prieten adevarat.

Nimic nu este mai instabil ca economia unei tari, iar legata de ea se afla situatia finaciara a cetatenilor. Ce cumparai acum o luna cu 50 de lei, acum cumperi cu 70 de lei, valoarea facturilor creste si ea. Salariatii mai au o speranta: li se indexeaza putin salariile, dar bietii pensionari ce pot face?

Treptat toti ne indreptam catre pensionare. Astazi suntem tineri, avem viata in fata, dar anii din clepsidra se scurg pe negandite.

Simultan cu anii nostri ne pierdem energia si sanatatea si mai ales forta financiara. La tinerete avem salariu, muncim in plus, la batranete avem nevoie de tratamente, de unguente impotriva durerilor de sale si de picioare.

O crema buna costa de la 50 de lei in sus, una foarte buna ajunge si la 200 de lei, dar pentru calmarea durerilor suntem dispusi sa dam oricat, cu conditia sa avem de unde.

La tinerete cheltuim pe nimicuri: concedii, produse de imbracaminte si masaj, chefuri prin cluburi, iar la batranete ne trezim fara bani de un tratament antureumatic sau analgezice.

Ca sa nu regretam in momentele in care nu se mai poate face nimic, sa apelam acum la consultantii OVB Romania si sa ii solicitam sa se ocupe de banii nostri!

Cum sa nu ai incredere intr-o societate care isi desfasoara activitatea in 14 tari europene de 40 ani si in acest timp a multumit milioane de clienti? Cum sa nu semnezi un contract cu ei, din moment ce asigurarile mediate de ei sunt diverse si multe dintre ele servesc si ca instrumente de economisire?

OVB Romania are in prezent o gama variata de asigurari menita sa satisfaca toate exigentele clientilor si sa le fie de folos in urmatoarele situatii limita:

-accidente urmate de pierderea capacitatii de munca, de deces sau de pierderea unor bunuri de valoare mare

-accidente sau imbolnaviri usoare care necesita internari, tratamente si interventii medicale

-deteriorarea locuintei din cauza diferite, independente de vointa proprietarului

-completarea veniturilor provenite exclusiv dintr-o pensie minuscula.

Toate acestea iti stau la dispozitie si trebuie sa iti prezint pe larg asigurarile de viata si de sanatate, sa intelegi ca ele iti sunt de folos si in caz de nenorocire, dar si daca totul se termina cu bine.

Uite, de imbolnavit ne imbolnavim cu totii, admiti asta nu? Cel putin o data in viata nu ne putem scula din pat din cauza unei raceli puternice, a unei toxiinfectii alimentare sau a unei migrene. Este posibil sa fi cazut si sa ne fi fracturat piciorul. Orice persoana sanatoasa tun este susceptibila sa isi piarda la un moment dat starea de bine si sa aiba nevoie de o internare care sa o puna pe picioare, nu de una care sa o deprime. Una este sa stai intr-un pat spatios si alta este sa imparti un pat mic cu alt bolnav. Este diferenta intre a avea o baie langa camera, o toaleta pe care o folosesc 3-4 persoane si alta sa fie un singur grup sanitar pe palier, la care se sta la rand!

Asigurarea de sanatate trebuie facuta, daca nu vrei sa te intorci din spital mai bolnav decat la internare! Polita aceea minune iti asigura un loc in cele mai bune clinici particulare din tara, cu care asiguratorul are contract.

Iti pot auzi gandurile si nu iti inteleg indoiala. Te consideri deja pacalit, crezand ca esti imun la boli si probleme si ca achiti degeaba asigurarea. Nu este deloc asa, fiindca daca imbatranesti sanatos, primesti inapoi toti banii la sfarsitul contractului!

Aceeasi valabilitate multifunctionala o are si polita de asigurare de viata. Ea ii este de folos posesorului si familiei in caz de:

-deces. Mi se pare corect sa vorbim deschis, mai ales ca multi o fac din iubire pentru cei dragi, pe care nu doresc sa ii lase descoperiti financiar. Prin intermediul ei, familia nu trebuie sa se imprumute pentru cheltuieli de inmormantare, ba primeste o suma frumusica din care sa traiasca o perioada.

-imbolnavire sau pierderea capacitatii de munca. Posesorul acesteia va fi ingrijit in cele mai bune clinici si va primi lunar o suma din care sa traiasca, daca nu mai poate lucra.

-viata lunga si sanatate pe toata perioada contractului. La sfarsit, asiguratul isi primeste inapoi banii si se poate bucura in voie de ei.

El poate alege sa primeasca toata suma sau esalonat, sa fie ca o completare a pensiei de stat.

Nu vreau sa inchei, fara sa va spun ca trei tipuri de asigurari sunt obligatorii pentru un om prevazator: de viata, asigurarea locuintei si a pensiei facultative.

Evident ca trebuie sa alegeti un partener verificat de altii inainte, cu vechime, experienta si parteneri puternici si loiali.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.