MiraScreen WiFi # câteva opinii și concurs

Deoarece nu am mai făcut niciun concurs de ceva vreme, se pare că a sosit timpul pentru unul. Înainte însă, hai să-ți arăt ce poți câștiga.

MiraScreen WiFi este un dispozitiv ce-ți aduce conținutul de pe telefonul mobil inteligent pe ecranul televizorului tău. Dispozitivul se conectează la televizor prin HDMI, iar la tableta sau telefonul tău… prin WiFi. Conexiunea se realizează destul de simplu. Dispozitivul îl conectezi la mufa HDMI a televizorului, după care îl alimentezi de la o baterie externă sau un încărcător cu ieșire de 5V/1A. Amperajul poate să difere, însă nu trebuie să fie mai mic de 1A.

MiraScreen

După ce ai setat ca TV-ul să redea de pe HDMI, pe ecranul televizorului îți vor apărea mai multe informații. Găsești parola WiFi de care ai nevoie pentru a conecta (împerechea) telefonul cu dispozitivul MiraScreen, dar și adresa http pe care să o accesezi dacă ai router WiFi în locuință și vrei ca telefonul să rămână conectat și la internet în timp ce distribui conținut de pe mobil pe TV.

Poți alege să distribui conținut prin intermediul unei aplicații din Magazinul Play (ex: AllCast) sau să „proiectezi“ direct ecranul. Dacă alegi a doua variantă, poți vedea chiar și postările de pe Facebook direct pe ecranul televizorului.

Cum faci toate astea îți explică tipul din clipul video de mai jos.

End of Summer Giveaway sau… concurs

MiraScreen WiFi poate fi al tău. Care sunt condițiile? Iată-le:

  • Să dai like la pagina noastră de Facebook. Ajungi acolo dacă dai click pe imaginea de sub textul “Și pe Facebook” de pe aproape orice pagină a acestui blog. Dacă ai apreciat deja pagina, treci la pasul următor.
  • Distribuie poza cu MiraScreen Wifi. Pe pagina noastră de Facebook, aia pe care ai apreciat-o, găsești o poză cu dispozitivul pe care îl poți câștiga. Distribuie acea postare pe profilul tău (în cronologia ta).
  • Scrie un comentariu în formularul de mai jos, comentariu în care să-mi spui, pe scurt, de ce îți dorești acest gadget. Poți face asta până joi, 31 august, la ora 23:59 vineri, 1 septembrie, la ora 02:59. (Later edit)

După ce ai urmat acești pași simpli, nu îți rămâne decât să aștepți să aleg, în mod aleatoriu, un câștigător. În weekend-ul 1-3 septembrie 2017 vom afla cu toții cine câștigă. Random.org fie cu voi.

Update: Câștigătoarea este Avramescu Evelina Mihaela. Felicitări! (vezi extragerea aici)

Poți arunca o privire și pe eMAG, la pagina produsului MiraScreen WiFi.

Etichete:,

101 comentarii