Chiar vor fi impozitate advertorialele?

image

Cică da. Retroactiv. Aşa am citit aici. Sunt impozitaţi cei ce publică advertoriale, nu advertorialele în sine. E lege, aşa că nu prea ai ce-i face. Amenzile-s destul de mari, raportat la cât „câştig” obţin cei ce scriu astfel de articole în mediul online.
Statul e ca o mână întinsă ce-şi aşteaptă partea de fiecare dată când dai bani. Dacă nu-i dai bacşişul, mâna întinsă devine pumn şi te trezeşti cu el în figură. Bineînţeles, la modul figurat vorbind.
Partea proastă e că cei ce scriu sau au scris articole publicitare, publică sau au publicat articole publicitare, au puţintică treabă cu ANAF-ul. Puţintică. Partea şi mai proastă e că unii au învăţat să se ferească de „pumnul” statului, deci şi de fisc. Partea proastă dea binelea e că există dovezi ce pot dovedi (că d’aia-s dovezi) câştigurile celor ce obişnuiesc să publice astfel de articole.
Singurul lucru bun e că nu am scris advertoriale până acum (şi nici acum). Poate pe viitor. 🙂
Aşteptăm şi taxa aia pe domeniile .ro de care se vorbea la sfârşitul anului trecut, şi taxa pe exprimarea opiniilor personale, dar şi alte taxe. Pentru că avem prea puţine. Pentru că ne place, place, place, să dăm cât mai mulţi bani şi să nu primim nimic la schimb. Pentru că statul nu înţelege ironiile.

Update: E o farsă… momentan. Cine ştie ce ne aşteaptă în viitor.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1898

Distribuie mai departe:

5 comentarii la "Chiar vor fi impozitate advertorialele?"

  1. Asa cum am comentat si la el, nu cred ca poate fi aplicata… in plus sunt o gramada care ofera articole de tip barter…

  2. Te-a sustinut statul? Nu! Ti-a cumparat statul domeniu? Nu! Ti-a platit hostul? Nu! Te plateste ca te ocupi de blog? Nu! Retardatii cu idei de genu' trebuie sa moara. Sincer!

    Daca-i o gluma, e o gluma foarte-foarte reusita, n-am ce zice, mirific! Sa moara si astia.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.