Chat pe tk

Visurile celor de pe wap sunt simple: unii îşi doresc un forum ca Wap-Forum, alţii un site ca cel al lui FeNoMeNo, iar alţii (alţii decât “alţii” de mai sus) un chat pe tk, ca bestwap.
Şi acum, o să vă întrebaţi: “Dar ce, bestwap are domeniu tk?” NU! Dar chiar nu mai contează asta!
Wapmasterii noştri începători îşi doresc un chat pe tk… pentru că e gratuit. Iar dacă tot e gratuit, ar trebui să se ofere cineva, tot gratuit (doar promovăm voluntariatul… nu?), să facă cont pe cel mai bun host gratuit, să pună scriptul şi baza de date (goală, bineînţeles!) şi, mai apoi, să parcheze şi domeniul gratuit.
Iar după ce a făcut chatul, acel “cineva” ar face bine să ofere şi suport tehnic, căci wapmasterul nostru începător nu are chef (nu l-a setat încă) să se facă de râs pe Wap-Forum sau WapStar pentru “toate fleacurile”. Şi asta chiar dacă e obişnuit deja cu rangul de începător… de la şcoală. B-)
În rest, începătorul nostru cunoaşte lavalairul pe de rost şi îşi doreşte un chat pe tk cu un script bunăciunebunicel. 🙂

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1061

Distribuie mai departe:

5 comentarii la "Chat pe tk"

  1. Chaturile nu au niki un rost e doar pierdere timp 😀

  2. astia sunt romanii vor totul moca

  3. Deja devine epidemie asta cu "chat pe tk".

  4. stai,ca vor aparea tot mai multe si pe .ml , .ga respectiv .cf , care dintr-o probabilitate anume,nu vor rezista decat 2-3 saptamani,cu scripturi dupa wf sau ws , deloc editate,dar ce e mai interesant este ca pun Powered,copyright,protect,edited,secured by NUMELE SAU-WAPMASTER , asta e , dependenta de wap,in loc sa se axeze pe ceva util gen: scoala,munca,invatat,samd ei stau pe net si pierd vreme multa aiurea,faza e "să-şi petreaca timpul,util" , daca intelegi ce am pus , gasesti si ceva interesant pe la sectiunea Cred in schimbare,o seară bună!

  5. si eu vrea sa ma inscriu la voi

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.