Cele mai bune camioane second-hand de pe piață!

Daca te numeri printre cei care detin o firma de transporturi, fie ca este vorba de o companie mare sau de o firma ceva mai mica, la inceput de drum, trebuie sa stii ca o investitie sigura o poti face cu ajutorul celor de la Camioane.Scania.ro.

Aici vei gasi cele mai bune camioane second-hand, ce sunt comercializate de dealeri seriosi si poti beneficia de cele mai bune oferte si conditii de finantare. Poti achizitiona un camion cu banii in mana ori in rate sau chiar ai posibilitatea de a inchiria.

Nu doar camioanele sunt vehiculele comercializate pe acest site, ci este si locul potrivit de unde iti poti achizitiona un cap tractor ori o semiremorca second hand.

In ceea ce priveste inchirierea acestora, aceasta se poate face pe o perioada de un an, cu o rata ce porneste de la 790 de euro pe luna si cu un avans de doar 5%. Astfel poti beneficia de un utilaj Scania euro 6 si vei putea descoperi utilitatea, fiabilitatea, dar mai ales economia pe care o poti face cu un camion rulat. In plus, asigurarile Casco Scania Insurance si VABIS GAP vor fi de asemenea atasate acestei promotii curente cu costuri si acoperire personalizata pentru nevoile tale si ale afacerii pe care o conduci.

Sau daca esti interesat de un camion poti opta pentru un leasing operational, iar totul se rezuma la un avans de 3 rate pe perioade cuprinse intre 12 luni si 48 de luni. Si in acest caz asigurarile Casco si VABIS GAP sunt incluse in rata de chirie, serviciile pentru soferi putand fi alese in functie de necesitati.

Si inca o varianta pe care o poti alege, adica leasing-ul financiar, dobanda in acest an fiind de doar 4.8% si cel mai important dobanda este fixa. 10% avansul, 10% valoarea reziduala iar perioada de finantare este cuprinsa intre 1 si 5 ani. La fel ca si in cazul celor de mai sus, asigurarile vor fi atasate promotiei curente cu costuri si acoperirie personalizata.

Alege Camioane.Scania.ro si astfel te vei putea bucura de toate avantajele unui camion rulat si cu siguranta nu vei fi dezamagit. Intra pe site-ul acestora unde vei gasi toate detaliile necesare, iar pentru orice nelamurire sau intrebare nu ezita sa ii contactezi.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.