Vara asta numai 30% dintre români pleacă în concediu. Află ce fac restul!

Chiar daca vara incepe sa isi intre in drepturi, numai 30% dintre romani au de gand sa plece in vacanta anul acesta. Se poate discuta de o scadere considerabila a celor care vizeaza petrecerea concediului departe de casa, iar asta se datoreaza dificultatilor financiare pe care le intampina si a problemelor urgente pe care le au de rezolvat.

Bineinteles, acea parte dintre romani care merg in concediu, aleg destinatii din ce in ce mai exotice. Ei renunta la litoralul romanesc, intrucat in strainatate au parte de cu totul alte conditii, dar si preturi convenabile. De exemplu, una dintre cele mai cautate destinatii ale acestui an este Thailanda. Pentru o vacanta in Thailanda, romanii scot din buzunar aproximativ 800 de euro de persoana, insa facilitatile si conditiile de care au parte merita!

Chiar daca numarul celor care pleaca in concediu in vacanta a scazut, in mod cert si aceia care isi iau zile libere au anumite activitati care le ocupa tot timpul. Bineinteles, depinde de prioritatile fiecarei persoane in parte.

Iata care sunt prioritatile celor care nu pleaca in vacanta vara aceasta:

 1. Rezolvarea problemelor cu masinile personale.

Problema masina Aceasta pare a fi cea mai arzatoare dorinta a foarte multi dintre romani. Majoritatea amana momentele cumpararii unor piese noi, a efectuarii reviziilor si a reparatiilor, iar in concediu isi dedica timpul rezolvarii tututor acestora. Se pare ca ei se intereseaza de dinainte despre banii pe care trebuie sa ii aloce, iar la un calcul simplu isi dau seama ca nu au posibilitatea sa se bucure si de cateva zile de relaxare completa. Pentru cei care vor sa gaseasca piese auto la preturi accesibile, le recomandam sa acceseze https://www.raoauto.ro/piese-auto/opel/561, site dedicat tuturor marcilor de autorisme, inclusiv Opel!

 2. Solutionarea problemelor stomatologice.

Tot mai multi romani sunt interesati sa isi rezolve problemele cu dantura, fapt extrem de imbucurator. Insa, avand in vedere ca tratamentele de calitate nu sunt ieftine, foarte multi se vad nevoiti sa isi amane vacantele pentru anul urmator si sa isi dedice timpul si banii rezolvarii acestor probleme apasatoare. Conform medicilor stomatologi, foarte multi pacienti vin cu boli grave, precum parodontoza. Consecintele netratarii acesteia sunt multiple, motiv pentru care recomandam urmarea unui tratament paradontoza la clinicadrmelnic.ro, clinica care asigura calitate, timp de asteptare redus si durata a tratamentului minima!

 3. Repararea/renovarea si (re)decorarea caselor.

Renovare Un alt motiv pentru care romanii nu mai pleaca in vacanta anul acesta este ca isi doresc sa investeasca bani in casele lor. Astfel, cei care au deja o locuinta vizeaza repararea acesteia si imbunatatirea aspectului prin izolare si renovare. De asemenea, acestia urmaresc si redecorarea locuintei, astfel incat aceasta sa devina una moderna. Mai mult, si tinerii care si-au cumparat anul acesta o casa renunta la vacanta pentru a putea strange bani, astfel incat sa isi mobileze si decoreze noua locuinta dupa bunul plac.

Asadar, vara aceasta numai 30% dintre romani pleaca in vacanta, iar numarul scazut al acestora se datoreaza prioritatilor diferite pe care ei le au. Astfel, in timp ce unii vizeaza rezolvarea problemelor cu masinile personale, altii se orienteaza catre tratamentele dentare, pentru a evita agravarea bolilor deja existente. De altfel, o mica parte vizeaza reconditionarea si mobilarea locuintelor.

Etichete:,

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.