Ce este Cartela Verde și la ce folosește

Ce este Cartela Verde și la ce folosește

Cartela Verde este o cartelă preplătită ce îți oferă minute și SMS-uri nelimitate în toate rețelele de telefonie din România. Pentru mai puțin de un leu pe zi, vorbești cât vrei și cu cine vrei din această frumoasă țară.

Cartela Verde este un produs Vodafone și vine fără credit inițial. O poți reîncărca ca pe oricare altă cartelă preplătită Vodafone. Pe această cartelă se activează automat o singură extraopțiune atunci când ai măcar un euro credit: nelimitat minute și mesaje naționale valabile 6 zile pentru 1 EURO credit. După 6 zile, extraopțiunea se reactivează automat dacă ai minim 1 € credit.

Atunci când reîncarci Cartela Verde cu 5 euro – pentru prima dată – vei primi două bonusuri: primul constă în 100 de minute internaționale pe fix și mobil valabile 30 de zile, iar al doilea bonus constă în minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Verde valabile 5 luni. Sunt considerate ca aparținând rețelei Verzi doar Cartelele Verzi. Numărul alocat pe Cartela Verde va fi un număr aparținând rețelei Vodafone.

Ce este Cartela Verde și la ce folosește

Aceste tentative de a atrage clienți prin scoaterea pe piață a unor cartele cu alte denumiri nu sunt noi. Vodafone a avut Indygen, iar Cosmote (acum Telekom Mobil) a avut Cartela Frog, MTV Mobile și alte denumiri ce îmi scapă acum.

Succesul unei astfel de cartele? Greu de zis. Lumea vrea date și mulți GB, iar Cartela Verde exact asta nu oferă.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3871

Distribuie mai departe:

8 comentarii la "Ce este Cartela Verde și la ce folosește"

 1. Cartela Verde imi aduce a Cosmote, ceea ce e misto fiindca ideea este preluata de concurentii lor, Vodafone.

 2. Asta imi pare o tentativa de a mai domoli din elanul rds-ului cu nelimitatul lor, dar sa nu uitam ca rds iti ofera si niste GB intr-un pret putin mai mic. Ca varianta de buget nu-i rea pentru ca bagi 5 euro si poti vorbi 5 luni cu altcineva care are o cartela verde, dar dupa cele 5 luni deja nu mai este tentanta oferta cu 1 euro/6 zile. Cei de la rds au lansat si ei oferte foarte tentante la cartela.

 3. Nu e multumit nimeni dar e buna poate omul vorbi chiar cu 1€ trebuia sa dea si mg net cît da cît. Iulian Vaslui.

 4. Lipsa de Gb este un dezavantaj foarte mare pentru Cartela Verde, respectiv clientii Vodafone.

  Intr-o era a informatiei rapide, a internetului si a facebook-ul, cand trebuie sa fi conectat cu clientii, partenerii sau prietenii, lipsa internetului la noua cartela este, repet, un dezavantaj major.

  Sper sa revina cu o solutie, o extraoptiune.

 5. Nelimitat marca vodafone ???Adica vreo 500 de nationale,daca nu primesti apeluri?

 6. Am avut cartela verde sunt hoți marca Vodafone Am vorbit câteva ceasuri m-ai mult și mi-au anchis cartela nu recomand nici la cel mai mare dușman dacă depășești 500 de minute antro lună an alte rețele ați anchid cartela așa că nu vă grăbiți nu recomand mi-am făcut abonament la Digi și vorbesc nelimitat ori unde și net nelimitat ori cât vrei la preț foarte mic sub alu cartela verde

 7. Cum pot sa mi o activez sa imi dea ofertele la ce numar ?

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.