Ce aplicații în versiunea PRO folosesc pe Android

Despre aplicațiile instalate pe telefonul mobil am scris acum un an. De atunci s-a mai schimbat situația, însă acum o să scriu ce aplicații în versiunea PRO folosesc. Aplicațiile „PRO” sunt aplicațiile ce le-am achiziționat din Magazinul Google Play, nicidecum nu au vreo legătură cu PRO TV.

Smart Launcher 3 Pro este lansatorul meu favorit. Versiunea PRO aduce în plus față de versiunea gratuită ceva gesturi, suport pentru widget-uri și nu mai știu, că nu am folosit de mult timp varianta free. Îmi place pentru că aplicațiile sunt sortate pe categorii și sunt ușor de găsit.

Extended Controls este un widget ce își face datoria pe ecranul de start. Nici nu mai știu de ce am cumpărat aplicația, dar știu că o folosesc zilnic.

Photo Lab PRO este o aplicație de editare foto. Am descoperit-o într-un top al aplicațiilor de acest fel și am descărcat versiunea gratuită. Cum reclamele și acel watermark stricau totul, am trecut la PRO.

ES Explorator Fisiere PRO este ultima aplicație despre care scriu. Folosesc ES File Explorer/Manager, iar aplicația face tot ce trebuie să facă un manager de fișiere. Redenumire, copiere, mutare, trimitere prin Wifi către un alt dispozitiv pe care e instalată aplicația, criptare/decriptare, comprimare/decomprimare, manager fișiere FTP, Dropbox și multe alte funcții într-o singură aplicație.

Voi ce aplicații „PRO” folosiți?

Etichete:

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.