Ce am găsit pe YouTube

Înainte să citești restul postării, ascultă asta:

Melodia, dar și piesa în sine, mă trimite în 2009. Stereo Love de la Edward Maya & Vika Jigulina e prima melodie ce îmi vine în minte. Urmează Sweet Love a lui Liviu Hodor, Freedom de la DJ Andi și altele care au făcut senzație între 2009 și 2012.

Nu pot să nu amintesc de Ciprian Robu. Fun (O Eh A) încă sună bine, după atâția ani.

Pe lângă melodia pe care te-am pus să o asculți, am găsit și altele mai noi care îmi plac. Nu pun link, că oricum le găsești pe YouTube destul de ușor.

  1. F.Charm – Adevăratele probleme feat. Oana Marinescu
  2. F.Charm e un om cu suflet, iar asta se oglindește în cea mai nouă piesă a lui. Piesa ne amintește că trebuie să ne bucurăm că suntem sănătoși (chiar dacă asta cu sănătatea sună a clișeu), că avem cele necesare, nu să ne plângem de cele ce ne lipsesc.

  3. Grasu XXL x Guess Who – Doamne Ajută!
  4. Deși nu-s neapărat consumator al acestui gen muzical, Doamne Ajută! îmi place! Vocea femeii care umblă printre blocuri, Cerasela pe numele ei, îmi face pielea de găină.

  5. iScream – Disco Boy
  6. Schimbăm puțin registrul și ajungem iar la o melodie care amintește de David Deejay, Play & Win și muzica de la începutul acestui deceniu.

  7. Speak feat. LLP – Te fac un dans (Special guest Ștefania)
    Închei lista cu o piesă și mai pozitivă, dacă mi-e permis să spun așa. Are un vibe aparte și mă duce cu gândul la… la… anotimpul canicular.
Etichete:,

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.