Cauți să îți pui la punct depozitul? Vezi oferta Store Expert!

E asa de bine sa te poti baza pe prieteni! Imi placea enorm o bluza si pretul astronomic m-a tinut pe loc. Cu toate acestea imi era teama ca intr-o zi va disparea de pe site-ul magazinului si nu va fi niciodata a mea.

Intr-o zi, in timp ce ma aflam cu o prietena la o cafea, mi-am deschis inima in fata ei si i-am aratat bluza. Nu era genul de amica sa zambeasca in fata, iar cand ajunge acasa sa isi comande ea bluza, ca eu sa nu o mai pot cumpara si sa ma intristez, ci era genul de prietena care mi-ar fi dat ultimul banut, sa ma vada fericita.

-Stii ca sunt gata sa te imprumut sa ti-o cumperi, nu? Te rog insa sa ma lasi sa iti arat ca in alt magazin acelasi model costa de doua ori mai putin!

Mi-a demonstrat pe loc ca avea dreptate si m-am bucurat ca nu am pierdut atat de multi bani. Muncim din greu pentru banii nostri, de aceea trebuie sa ii cheltuim chibzuit.

Vrei sa iti pui la punct un depozit cu rafturi multe si de diverse tipuri pe care sa iti asezi produsele realizate in fabrica ta?

Nu face un pas inainte sa vezi oferta Store Expert, fiindca te vei cai amarnic. Cumparand de la ei ai urmatoarele avantaje:

– simultan cu marfa, ti se ofera mana de lucru de care ai nevoie, iar manopera este inclusa in pretul rafturilor. Nu te mai intalnesti cu asa ceva! Nu exista un alt magazin de la care sa cumperi sistemul de rafturi si sa iti puna la dispozitie specialisti care sa iti proiecteze gratuit spatiul de depozitare, sa ia masurile la fix si sa le si monteze!

Sper ca ai inteles ca Storeexpert.ro inseamna cele mai ieftine rafturi metalice si cele mai sigure montaje si precise proiectari.

– ai la dispozitie o multime de rafturi, sisteme la care accesul se realizeaza mecanizat complet ca efortul uman sa fie eliminat. In unitatile de productie mari exista sisteme de rafturi care se intind pe verticala si care pot fi accesate pe ambele parti. Pe o parte produsele sunt aduse direct din fabrica si asezate pe raft, in timp ce pe cealalta parte ele sunt preluate de motostivuitoare care le duc catre camioanele ce vor pleca pline cu marfa in tara si peste hotare.

Dar sa stii sa alegi rafturile eficient esti consiliat gratuit tot de specialistii acestui magazin.

Discutia cu ei decurge confortabil, fiindca:

– sunt rabdatori si empatici, ajustandu-si vocabularul interlocutorului.

Citesti in magazin ca sunt rafturi Cantilever sau Mezzanine, iar termenii iti sunt complet straini. Este firesc sa nu stii la ce servesc astfel de rafturi, de aceea nu te sfii sa intrebi, fiindca ti se va explica pe inteles.

De zeci de ani consiliaza eficient cumparatorii, astfel ca fiecare comanda raftul potrivit si se bucura de sistemele de depozitare puse la punct datorita acestor specialisti de exceptie.

– din acest magazin cumperi cu eforturi minime. Nu trebuie sa iesi din casa, sa infrunti caldura sau aglomeratie, ci vizitezi online site-ul, soliciti consultanta online sau telefonic si esti ajutat pas cu pas.

Rafturile cu toate accesoriile si uneltele necesare montajului sunt livrate la adresa specificata clar in formularul de comanda sau telefonic. Cumparatorul asteapta, sa poata primi mesterii care monteaza rafturile.

– preturile si sistemele de plata sunt ajustate tuturor buzunarelor, in asa masura, incat oricine are nevoie de rafturi le poate comanda.

Rafturile noi se pot cumpara cu plata integrala sau in leasing, cand cumparatorul se afla in impas financiar si nu poate preciza cu certitudine cand va reusi sa se redreseze. Leasingul este permisiv, vine cu o perioada generoasa de gratie si cu sume esalonate.

Exista insa si rafturi second-hand mult mai ieftine care pot sta in depozitul din spatele magazinului. Sa zicem ca toti clientii trebuie sa vada in magazin rafturi noi-noute, dar in depozit este mult mai avantajoasa solutia mai ieftina. Cu banii ramasi se poate face aprovizionarea.

Magazinul vine in intampinarea celor care vor rafturi vara, fiindca in acest anotimp isi aduna recoltele si vor sa le stie la loc sigur. Pana la inceputul lui august, nevoia de rafturi inceteaza si atunci de ce s-ar incarca cu ele pe un an?

Pentru activitatile sezoniere se pot inchiria rafturi si toata lumea va fi pe deplin multumita.

– comenzile se livreaza prompt si manopera se realizeaza repede si bine sa te poti bucura cat mai repede de rafturile pe care le-ai comandat. Personalul este prompt, disponibil, amabil, onest si politicos.

Nu rata pentru nimic in lume aceste oportunitati, fiindca metalul de cea mai buna calitate este reciclabil, iar cand vei dori sa renunti definitiv la rafturi, recuperezi o mare parte din bani dupa ce te-ai folosit de ele atata timp!

Daca ai stat cu chirie in acel spatiu si ai gasit unul mai bun sau nu te mai intelegi cu proprietarul, rafturile se pot demonta si monta la loc la noul sediu al magazinului sau al firmei.

Cu rafturile metalice nimic nu se pierde si cumparatorul are mereu de castigat.

Iata de ce te sfatuiesc sa nu decizi nimic de unul singur si mai ales sa nu incepi sa iti pui la punct rafturile, pana ce nu intri pe site-ul Storeexpert.ro si nu afli tot despre ofertele tentante cu care isi rasfata cumparatorii.

Gandeste-te ca in pretul rafturilor pe care le poti folosi o viata sunt incluse si: consultanta, masuratorile, proiectarea, transportul la adresa indicata si montajul!

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.