În magazinul online Cartushop găsești produse din categoria cartuș cerneală la cel mai bun preț

Sa fii punctual este un criteriu obligatoriu pentru un educator. Cel mai rau este insa cand contiinta iti spune sa respecti termene, iar realitatea nu te ajuta sub nicio forma.

Trebuie sa recunosc ca au fost momente cand m-am simtit sub standarde, fiindca nu aveam acasa o imprimanta si cartus cerneala de calitate.

Povestea mea incepe la inceputul unui an scolar, cand am revenit din vacanta si dupa doua saptamani ni s-au cerut planificarile.

Anul trecut ma costasera aproape 100 de lei si recunosc ca nu le-am printat in exemplarele dorite de conducere, adica nu mi-am oprit un rand de planificari pentru fiecare clasa si pentru mine, fiindca le aveam in computer.

– Pana la 1 octombrie, toata lumea sa aduca planificarile, ne-a zis directoarea adjuncta!

Anul acela au fost schimbari masive in structura anului scolar, in programa scolara, in numarul de ore alocat anumitor clase, asa ca am muncit saptamani intregi la planificari. Tot in acelasi an treceam de la invatamantul in trei schimburi, la cel de dimineata, adica toata lumea incepea la ora 7, 30 si nu mai aveam nicio zi in care sa vin la 10 la serviciu.

Stiam ca in acest fel nu mai puteam sa ma opresc sa printez nici un material din doua motive serioase:

– nicaieri nu era deschis la ora la care ma duceam eu la serviciu. Doar chioscurile cu ziare si cele cateva non stopuri erau deschise.
– sa admitem ca ar fi fost deschis la un centru, desi era absurd, as fi pierdut microbuzul care ma ducea la scoala inainte de 7,30, adica la timp sa incep prima ora.

Sigur, nu imi pasa de bani, fiindca stiam ca printatul in oras costa, dar doream sa duc planificarile la timp dupa o vacanta asa de mare.

Dar nu am reusit sa ma incadrez in timp. Directoarea a fot finuta si m-a inteles, dar altadata cand a zis: „Suntem educatori, dragi colegi si le pretindem elevilor nostri sa respecte termene, iar noi le depasim si cu 7-10 zile! Ce parere aveti de asta?”m-am inrosit.

M-am mai gandit ce nota proasta ar fi fost pentru mine sosirea unui control inopinat in scoala si sa ma gaseasca fara planificari.

Demersul didactic porneste de la planificarea materiei care trebuie sa fie in concordanta cu programa scolara si de la proiectarea lectiei.

Am strans din dinti nemultumita si am decis ca drumurile mele la centrul de printare vor inceta, fiindca imi voi cumpara o imprimanta buna si noua, cu termen generos de garantie si cartus cerneala original de cea mai buna calitate.

Imprimanta am luat-o dintr-un magazin de specialitate, dar trebuia sa gasesc o sursa de cartuse originale la un pret rezonabil, cu livrare la domiciliu.

Aceasta era situatia ideala. Ma vedeam deja printand fise, scheme, teste si impartindu-le cu drag elevilor mei. Un test bine structurat, cu punctajul precizat la fiecare cerinta este mult mai usor de corectat.

Ramanea sa gasesc sursa de cartuse si am discutat cu o colega care din fericire pentru mine imi este si prietena buna:

– Iti recomand Cartushop.ro din multe motive. In primul rand, poti comanda online si poti plati in acelasi mod si in felul acesta economisesti timp si toate lucrarile vor fi printate la termen si depuse la termen. Apoi iti voi spune punctual ce imi place mie la ei. In 2 zile produsele ajung la mine si acest magazin ma scuteste de drumul pana la papetarie la inceputul anului scolar. Stii foarte bine ca avem nevoie de mai multe pixuri cu mina albastra si mai multe cu mina rosie, de agende si carnetele de notite, de etichete, dosare cu sina sau tip mapa si capsatoare sau copiatoare. Le gasesti pe toate pe site si fiindca noi locuim in provincie, la o comanda de peste 250 de lei, livrarea este gratuita. Dar asta nu este tot! Poate nu ai luat pana acum o imprimanta, fiindca doresti ca mediul sa se mentina curat si nu vrei sub nicio forma sa il poluezi direct. Te gandesti ca centrul de printare are un loc sigur de depozitare a cartuselor folosite, iar tu esti obligata sa le duci la tomberon. Cartushop preia cartusele goale si le depoziteaza in locuri sigure, astfel incat poluarea este mult diminuata.

Am asculta-o cu entuziasm si mi-am dat seama ca am nevoie de un astfel de partener atent cu apa, aerul, pamantul si padurile din jur si onest.

Asa am ajuns sa colaboresc cu drag cu Cartushop.ro. Plasez comanda cand cartusul meu este aproape gol, completez cosul de cumparaturi ca transportul la domiciliu sa fie gratuit si sunt sigura ca produsele de cea mai buna calitate sunt livrate la timp sa nu mai intarzii cu documentele cerute de superiorii mei.

Cand cartusele vechi sunt preluate cu masina de distribuitor de la domiciliul meu sunt foarte multumita.

Recomand oricui acest magazin, fiindca este cel mai bun de profil din tara si are o multime de oportunitati pentru clientii sai. De pilda multe dintre cartuse sunt la reducere si in plus numarul de pagini care se poate tipari cu un cartus face ca pretul serviciului care se realizeaza la domiciliu sa fie cel mai mic, de 10, 20 de ori mai mic decat cel de la centru de printare.

Deplasarea la centru este si ea costisitoare, fie ca se face cu masina personala, fie cu mijloacele de transport in comun.

De cand am acasa imprimanta si cartus cerneala sunt multumita si imi desfasor activitatea mult mai bine.

Cartushop.ro este partenerul care ma ajuta sa depun dosarele la timp si sa nu ma simt vinovata fata de mediu.

Etichete:

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.