Căldură mare, baby

Căldură mare, baby

A fost cald zilele acestea. Foarte cald. Atât de cald încât am înlocuit scrisul pe blog cu somnul.  

Dacă prin simplul fapt că scriam ceva pe blog încercam să ţin blogul în picioare, prin simplul fapt că am dormit n-am rezolvat nimic. Bine, nu îmi mai e atât de somn. 🙂

sursa foto

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3520

Distribuie mai departe:

9 comentarii la "Căldură mare, baby"

 1. Prietena ta, sau visul ud?

  Oricum ar fi … sa iti traiasca!

 2. Azi sunt 36 de grade la Cluj-Napoca, canicula in toata regula.

  E bine ca poti sa dormi pe caldura asta :).

 3. Am pierdut o gramada de timp uitandu-ma la fotografiile de pe site-ul de unde ai luat poza de mai sus…spre surprinderea mea, aceasta ilustratie era marcata ca avand Adult content…zau, si mi se pare asa de casta, plus mai erau si altele de genul asta, desi erau cam toate la fel, dar am gasit si alte fotografii de natura, portrete, diverse, toate placute, am gasit si cateva fotografii din Romania, am tot stat sa ma uit la poze, am citit si comentarii si intrebari de la fotografi amatori pe cale de a deveni profesionisti. Eu nu ma pricep la fotografie, habar nu am care o fi mai buna sau mai rea, decat poate daca e portret sa nu aiba punct rosu din ala in ochi, sau sa nu fie total aiurea incadrata. Seria asta de mai sus cu diverse femei in diverse ape mi s-a parut asa ca o serie de ilustratii bune pt o carte de basme ! Chiar daca era cu femei semi dezbracate mie nu mi s-au parut prea x. Dar poate ca sunt total desenzitizat. Adica daca de la 11 ani tot vad chestii mult mai x chiar fara sa le caut in mod special…nu stiu daca e bine sau rau…habar nu am, de fapt imi pare chiar bine ca sunt mai gay, pt ca daca nu as fi astfel inclinat cred ca as fi fost oarecum afectat negativ de porno, dar asa pot sa compar mai la rece, dar oricum cred ca femeile sunt ff obiectificate peste tot, chiar daca le pune ca zane sau ca altceva, adica nu seamana a om, seamana a altceva, habar nu am ce…si tot nu imi dau seama de ce, adica o fi si pt ca oamenii inca au superstitii fata de femei, le considera asa ca niste fiinte oarecum supranaturale, ca in vremurile alea primitive cu zeite predominant feminine, dar poate asa o fi, naiba stie, eu nu pot sa inteleg multe chestii legate de universul feminin, nici asa daca citesc articole scrise chiar de femei, dar daca o fi vreun mister, tot nu mi se pare unul super special, e un mister ca atatea altele, adica mai exista si alte mistere in lumea din jur, si nu sunt neaparat toate legate de femei, de aia nici nu-mi dau seama de ce le incasuneaza la majoritatea sa considere "misterul feminin" asa de super important, si in literatura, si in arte.

 4. Bogdan Epureanu | 10 iulie 2015 la 21:02 | Răspunde

  Desi eu unul dorm foarte putin, fiind adeptul principiului "o viata am, nu vreau sa o pierd dormind", atata timp cat ai dormit timpul nu a fost tocmai pierdut, deoarece inseamna ca organismul tau avea nevoie de acel semn, altfel, efectiv, nu ai fi putut sa dormi si doar te-ai fi intors de pe o parte pe alta.

 5. cosuri Craciun | 11 iulie 2015 la 1:04 | Răspunde

  Ieri a fost racoare. Asa zile sa tot fie!

 6. la cum se anunta temperaturile vara asta o sa dormi ceva… 🙂

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.