Bani din sondaje online?

Niciodată nu mi-a plăcut să răspund la sondaje telefonice. Probabil cunoști acel moment în care sună telefonul, vezi un număr nou, nu știi dacă să răspunzi sau nu, iar când răspunzi… sondaj.

Chiar zilele trecute am fost sunat de o agenție din asta, am răspuns, le-am spus că nu am timp și să mă sune altădată, iar altădată… nu le-am mai răspuns la telefon. Urât din partea mea!

În schimb, mai răspund la sondaje online. Nu credeam că se poate câștiga ceva din răspunsul la întrebări, dar uite că se poate.


Asta e o plată din luna august de la Daedalus Online (nu e link de referral, puteți da click pe el!), iar acum câteva zile am mai depus o cerere de plată. Banii vor fi trimiși prin transfer bancar. Cu siguranță adunam mai repede cele 1000 de puncte necesare pentru a le putea transforma în bani dacă răspundeam la toate sondajele pe care mi le-au trimis, dar mi-a fost lene. 🙂

Iată cum se descriu cei de la Daedalus:

Ca si membru al acestei comunitati vei putea sa influentezi viitorul si vei fi platit pentru asta. Pentru fiecare sondaj completat, vei primi un numar de puncte, in functie de lungimea si dificultatea chestionarului. Fiecare 100 de puncte valoreaza 1 euro, iar atunci cand vei acumula minim 1000 de puncte, le vei putea transforma in bani. Daedalus Online realizeaza doar sondaje online, nefiind implicata in niciun fel de activitate de promovare, advertising sau marketing direct. Toate eforturile noastre constau in obtinerea de informatii statistice asupra subiectelor investigate, asigurand confidentialitatea raspunsurilor individuale.

Toate sondajele pe care mi le-au trimis au fost în limba română.

Etichete:, ,

5 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.