Anulezi votul, îl votezi pe Victor Ponta. Rege.

Anulezi votul, îl votezi Victor Ponta REGE

„Cred că în anii care urmează va trebui în România să existe un moment nu doar de dezbatere publică, ci un moment de decizie – ceea ce înseamnă referendum – legat de forma de guvernământ. Eu cred că majoritatea românilor sunt – şi azi, când vorbim – pentru forma de republică, monarhia însă a căpătat, faţă de perioada nostalgică de la început, o mult mai mare atractivitate şi cred că ar trebui, undeva în decursul mandatului meu, poate chiar până în 2016, să avem un asemenea referendum legat de forma de guvernământ. Eu aş face un asemenea referendum”, a spus Ponta duminică seara (19 oct.), la România TV.

La o săptămână de la această declaraţie, au apărut şi lămuriri cu privire la eventualul referendum din 2016.

„În funcţie de numărul voturilor din 2 şi 16 (n.r. noiembrie) considerate nule, se va lua în discuţie dacă persoanele ce îşi vor anula în mod premeditat voturile îşi doresc o Românie – Monarhie. Dacă vom ajunge la aceasta concluzie, voturile ar putea fi distribuite candidatului nostru, Victor Ponta, iar acesta va fi declarat rege începând cu 2015″, a spus sâmbătă seara (25 oct.) purtătoarea de cuvânt a campaniei PSD, Gabriela Firea, tot la România TV.

Mai pe înţelesul tuturor, posibilitatea ca România să devină monarhie – mai devreme sau mai târziu – nu s-a stins, ba mai mult, arde cu o lumină roşie puternică în miros de trandafiri. Pentru a nu plimba românii de două ori la urne, se vor face discuţii pentru a stabili dacă persoanele fizice care îşi anulează votul în 2 şi/sau 16 noiembrie 2014 nu îşi doresc niciun preşedinte. Deci îşi doresc un rege. Un rege al României.

„Cum Victor Ponta a lansat această idee, el este singura persoană viabilă pentru a ocupa Tronul României de la Cotroceni”, a încheiat Gabriela Firea.

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.