A tunat și le-am adunat

Se pare că timpul trece mai repede decât mi-am imaginat eu vreodată într-o viață anterioară. E vară, căldură mare, gândesc mai încet și uite-așa suntem deja în iulie. Cum nu am scris nimic de ceva timp, am așteptat să tune pentru a aduna aici tot ce aș fi putut tasta în ultimele zile.

De ceva timp ofer îți ofer posibilitatea să primești notificări direct în navigator atunci când public ceva pe blogul personal. Cum nu am deprins în totalitate acest viciu, anume de blogger, nu vei fi alertat prea des. Păcat. Se pare că ideile mele se sufocă vara.
Pe 1 iulie am schimbat și aspectul blogului. O altă temă, mai puțin strâmbă, ce arată ceva mai bine și nu e atât de lată pe dispozitivele cu rezoluție mare. Am tradus-o puțin și e numai bună. 🙂

V-am scris despre boxa portabilă Psyc Monic în primele zile de la achiziție. Această boxă vine și cu un cablu jack de 3.5 mm pe care l-am pierdut sau cel puțin așa am crezut. L-am căutat pe acolo unde ar fi căzut și, negăsindu-l, am cumpărat altul. Aseară am observat că am ceva într-un mic buzunar de la cămașă. Se pare că acolo nu l-am căutat.

Rămân în sfera cumpărăturilor și vă spun că astăzi am primit primul colet trimis către mine prin Poșta Belgiană. Chiar dacă numărul de urmărire nu este compatibil cu site-ul Poștei Române, totul a decurs bine și coletul a ajuns la poșta „de cartier”. Așadar, a ajuns brățara Xiaomi Mi Band 1s. La poșta vamală am alt colet ce a fost avizat de curând, dar mai multe despre colete… altădată.

Vremea a fost bună zilele acestea. Numai bună de adunat fânul.

Etichete:,

4 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.