7 particularități ale filmelor „prea de tot”

7 particularități ale filmelor „prea de tot"

7 particularități ale filmelor „prea de tot

Nu sunt adeptul serialelor, dar la filme artistice mă uit.
Deși n-am mai văzut un film indian dintr-o vară, voi aminti și de ele. Multe filme indiene sunt prea de tot.
Înainte să-mi spui dacă vizionezi filme din categoria amintită, trebuie să spun și care-s alea. 🙂

— Un film prea de tot este un film în care, deși douăzeci de oameni înarmați trag spre „personajul principal”, niciunul din aceștia 20 nu reușesc să-l nimerească. În schimb, sunt împușcați toți de cel pe care îl vor victimă.
— Un film prea de tot este un film în care scenele sunt filmate pe un câmp pustiu, fără nicio așezare umană în jur. Doar două persoane, de meserie iubiți, bat tarlalele. Dintr-o dată, ca prin miracol, apar 200 de bărbați care, ce să vezi, cântă și dansează sincron. Probabil săteni care n-au ce face și bat și ei tarlalele.
— Un film prea de tot este un film în care numai un singur bărbat are o nevastă și vreo trei amante, restul bărbaților din film fiind burlaci.
— Un film prea de tot este un film în care absolut toți bărbații au un cal/iapă și beau bere în fiecare seară la singurul birt din regiune. La fel și acolo, o singură femeie și restul bărbați. Celelalte femei se presupune că sunt la casele lor, dar nimeni nu știe unde-s acele case.
— Un film prea de tot este un film franțuzesc în care apare și Turnul Eiffel, deși acțiunea nu are loc la Paris. Actoru’ privește pe geam și-l vede. 🙂
— Un film prea de tot este un film în care oamenii sunt îngropați aproape morți. După o săptămână de la „nefericitul eveniment”, morții se trezesc și acțiunea filmului continuă în sicriu.
— Un film prea de tot este un film în care actorii chiar mor. Fie că sunt împușcați. Fie că sunt bolnavi. Fie că au scarlatină. Fie că le-a sunat cucu ceasul.

Ar mai fi și alte particularități, dar am zis că scriu șapte, iar eu mă țin de cuvânt. Azi.

Sursa foto: Libertatea.ro

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3158

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "7 particularități ale filmelor „prea de tot”"

  1. De mult timp voiam sa vorbesc despre serialele/filmele indiene, ca nu ii inteleg pe astia care se uita la ele. Mai era o faza: unul in autobuz, incerca sa-l opreasca ca a lesinat conducatorul si cica avea viteza. Mai mult de 15 km/h n-avea. Jur. Merg eu mai repede (merg, nu alerg), sa vezia agitatie, alea-alea. Mai ales vopselurile care nu dau a sange deloc.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.