7 lucruri pe care le-aş putea face pe Facebook

Probabil cei în a căror listă de prieteni de pe Facebook mă aflu au observat că n-am mai postat nimic de ceva timp. Nu tu poză, nu tu stare lacrimogenă, nu tu banc, nu tu citat. 🙂

7 lucruri pe care le-aş putea face pe Facebook

Acum văd Facebook ca pe un fel de mâncare. Fie el şi felul tău preferat, dacă mănânci zilnic acelaşi lucru, în final o să te saturi şi n-o să mai vrei acel fel de mâncare. Eventual o să mai guşti, din când în când, însă doar atât. Nu o să mai vrei porţiile mari de Facebook pe care le mâncai odată.

Ce-aş putea face pe Facebook?
Întrebare formulată „din topor”, dar asta nu are vreo importanţă, topor avem.
7. Pe Facebook aş putea shareui stări. Da!! Poze cu pisici, citatele lui Poptămaş, citatele lui Poptămaş al doilea, flori şi cafele. Cafeaua nu-mi place. Cât de frumoasă ar fi cronologia mea. De două ori DA!!

6. Share la poze cu fete. Fetele din lista de prieteni, nu altele. Apropo, fetele sunt prieteni?
Aş putea să scriu la fiecare poză „uite ce fată frumoasă” şi să-i dau share. Îi dau, că n-o dau de la mine. Măcar pe Faţăbuci să fiu darnic. De trei ori DA: un DA acum şi două la starea civilă. Două palme. Adică aplauze.

5. Aş putea da like-uri fără număr. Sau cu număr. Sau fără umăr. În fine, cât mai multe like-uri, cele mai multe like-uri.
Aşa cum Facebook a introdus opţiunea Autoplay pentru clipurile video, aşa vor introduce AutoLike. Va fi suficient să îţi placă şi vei da like cu gândul. Nu cu gandul.info, ci cu ăla din cap. (Nici nu va fi nevoie să intri pe Facebook.) Cum care cap??

4. Aş putea discuta pe Facebook. Da, şi ce mai discuţii! Mesaje private şi neprivate, comentarii despre bani, merţane, herţane (sau era Herţanu?) şi chiar comentariul nonliterar al ultimei manele a lu’ Salam. Despre fiică-sa nu discutăm, că nu mă bag.

3. Pe Facebook aş putea pune poze. Astfel veţi putea vedea cât de frumos nu sunt. Şi-mi veţi da „aprecieri”, că altfel plâng. Nu, nu plâng că n-am like-uri, ci că-s răcit cobză / chitară / mandolină. Până la primăvară trece sigur.
Cum?? Mâine-i primăvară!?

2. Pe Facebook aş putea eticheta. Un întreg pomelnic dacă vreau. Dar nu vreau.

1. Pe Facebook aş putea vedea reclame. La bere, la sport, la capete pătrate. De toate pentru nimeni. 😀

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat.

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.