5 semne că tastatura de la bancomat este falsă

Se apropie 1 Mai şi lumea dă buluc pe bancomate pentru a-şi băga ceva în ele. Cardurile, mai precis. După aceea, să curgă banii!

Trebuie totuşi să ai grijă să nu-ţi iei o ţeapă. Chiar dacă nu e 1 Aprilie, condiţiile sunt prielnice pentru a rămâne cu buza umflată. Mai ales dacă ai probleme cu d’ale gurii: dinţi, măsele… 🙂

Sunt câteva semne pentru a nu fi păcălit(ă), de aceea trebuie să fii foarte atent(ă). O metodă „ştiută” e cea de aranjare a bancomatului. Nu neapărat pentru a fi mai frumos, ci… mai k lumea. Înţelegi ce vreau să zic.

5 semne că tastatura de la bancomat este falsă

Primul semn că tastatura de la bancomat e falsă este faptul că se dezlipeşte. Atunci când ajungi la bancomat, trage uşor de tastatură. Dacă nu se dezlipeşte, s-ar putea ca tastatura să fie în regulă. Sau nu. Trage puţin mai tare de tastatură, că poate a fost lipită cu supermuci Picătura. Acum e bine. Să continuăm…

Cel de-al doilea semn este tastatura aurită. Dacă tastatura bancomatului este din aur, atunci să ştii că există o problemă. Îl anunţi rapid pe Houston, dar întâi şi întâi tragi de ea. Cu şi mai multă forţă.

Un al treilea semn este că, în mod normal, tasta 5 are o mică denivelare. Dacă tasta cinci este perfect netedă, apelează 112. De pe telefon, nu de pe bancomat.

Al patrulea semn este prezenţa unei pisici pe bancomat. Atenţie la orificiul în care se introduce cardul! Dacă pe tastatura bancomatului este vreo pisică, fugăreşte-o. Urlă din toţi rărunchii tăi şi ea va pleca.

Ultimul semn, dar bineînţeles că nu cel din urmă, ţine de afişajul bancomatului. Dacă pe ecran ţi se spune că ai realizat linie sau că ai câştigat 10000 de lei. introdu cardul şi revendică premiul, înseamnă că acela nu este un bancomat. Aşadar, tastatura este (şi ea) falsă. Foarte falsă. Cea mai falsă.

Etichete:, ,

3 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.