Blogurile sunt…

În ultima vreme mi-au fost marcate ca spam câteva comentarii cel puţin interesante. Pe lângă faptul că sunt cu totul pe lângă subiect, o parte din aceste comentarii sunt în limba română şi se vede “de la o poştă” că sunt postate automat… de ceva. 😀
Dintre aceste comentarii, am ales să vă prezint unul în ceea ce urmează.

La urma urmei ce sunt blogurile? Niste caimpere de informatii, despre oameni care traiesc, muncesc, mananca, dorm, se distreaza si iubesc/urasc ca oricine altcineva de pe gogoloiul asta numit Pamant. Unii din blog-eri chiar au talent, multi din ei lucreaza in domeniul presei si deci stiu cum sa-si vanda marfa si isi aduna o gramada de cititori. Altii nu stiu sa isi faca reclama, s-au apucat de scris intr-o doara, au cativa cititori dar deoarece scriu intr-o limba mai ciudata (cum ar fi limba romana) cititorii lor provin dintr-o mica zona a lumii, unii blog-eri scriu despre cartierul lor din oraselul lor, iar in acest micro-univers al lor sunt cititi doar de catre prieteni sau de catre rude, fara sa cunoasca faima dar nici nu-i afecteaza chestia asta.Asadar, deci ce sunt blogurile? Mijloace de informare? Curente de formare de opinii? Articole de jurnal care vad lumina monitorului in loc de lumina tiparului? Informatii pretioase?Raspunsul la aceste intrebari Nenea Iancu l-a dat inca de acum o suta de ani:- Blogurile sunt niste mofturi, mon cher, mofturi!

Ei, ce spuneţi? E de necontestat faptul că acest text, postat pe acest moft, e scris de un român… 🙂

Articol de pe vremea când acest blog se numea Mania Blogurilor.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/428

Distribuie mai departe:

1 comentariu la "Blogurile sunt…"

  1. daca te apuci sa traduci, o sa iti dai seama ca 25% din text este copiat din alta parte , si 30% nu reprezinta nimic . . Lasand deoparte restul ca oricum nu are rost sa iti bati capul . Exista si “scriitori” care fura din alte bloguri deci poti sa iti dai seama ce sunt bloagele nu? :))

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.