4 lucruri în care merită să investești când îți cumperi o locuință

Datorită programului Prima Casă, tot mai mulți tineri se orientează către achiziționarea unor locuințe. Având în vedere că rata lunară pentru un apartament este mai mică decât chiria, se poate spune că motivația acestora de a avea propria casă și de a rămâne cu ceva în urma banilor alocați este întemeiată.

Însă foarte mulți tineri fac o mulțime de greșeli atât când se orientează către găsirea unui apartament potrivit, cât și în ceea ce privește investițiile pe care le fac în amenajare. În acest scop, am alcătuit o listă cu lucrurile cărora aceștia ar trebui să le acorde o importanță deosebită.

Iată care sunt greșelile de evitat:

 1. Alegerea unui apartament prea mare, comparativ cu nevoile. Pentru tineri, cel mai bine este să se orienteze către un apartament cu două camere, întrucât costurile sunt mult mai mici, atât cele de întreținere, cât și impozitele. Pentru cei care caută o variantă convenabilă, recomandăm https://www.cubicresidence.com/apartamente-2-camere-de-vanzarecomplex-rezidential-cubic-7.htm, prețurile fiind foarte accesibile, având în vedere suprafața utilă.
  Apartament 2 camere
 2. O altă greșeală de evitat este analiza superficială a unui apartament. Cei care consideră că este mai accesibilă din punct de vedere financiar o locuință într-un bloc vechi, trebuie să fie extrem de atenți atunci când merg să-l viziteze. Astfel, ei trebuie să verifice minuțios fiecare încăpere, fără a se simți prost față de proprietar. Bineînțeles, orice problemă se poate rezolva, însă prețul apartamentului trebuie să fie în concordanță cu starea lui. De exemplu, pentru instalatii electrice interioare la PasInstal tinerii pot găsi cele mai accesibile oferte.
 3. Mulți tineri nu au în vedere costurile ascunse pe care cumpărarea unei locuințe le implică și se simt descurajați atunci când costată că bugetul pe care și-l stabiliseră este cu mult depășit. De aceea, aceștia trebuie să ia în considerare și cheltuielile cu notarul, impozitul, asigurarea, asociația proprietarilor.

Având în vedere că acum știi care sunt principalele lucruri pe care trebuie sa le ai în vedere atunci când mergi să îți cauți un apartament, este necesar să afli și care sunt lucrurile pe care merită să dai banii când te muți în casă nouă.

Care sunt lucrurile în care merită să investești când îți cumperi o locuință?

Pentru că este destul de greu să plătești o rată lunară și să faci frecvent investiții, cel mai bine este să te orientezi către lucruri de calitate, care să aibă o durată lungă de viață.

 1. Pentru a reuși să te muți și să ai o viață normală ai nevoie de electrocasnice. În mod cert, poți găsi oferte convenabile, dacă vei căuta. De exemplu, găsești o plita incorporabila pe gaz in oferta Rombiz la preț foarte bun. De asemenea, tot pe acest site poți găsi constant o mulțime de oferte extrem de accesibile.
  plita
 2. Salteaua din dormitor este absolut necesar să fie una bună, ca să te țină câțiva ani. Datorită ei vei avea un somn odihnitor, iar starea ta de sănătate nu va fi afectată. O poziție corectă în timpul somnului previne apariția durerilor de spate!
 3. Mai mult, un dulap de haine este absolut necesar. Având în vedere că îl folosești în fiecare zi, chiar de câteva ori, dacă nu este confecționat dintr-un lemn bun, atunci se va uza foarte repede și, în maximum un an de zile, vei avea nevoie de altul.
 4. O masă pentru living este necesară, mai ales dacă știi că în perioada de după mutare veți primi multe vizite. De altfel, va fi utilă și o canapea, întrucât o familie petrece cam cea mai mare perioadă a timpului în living. Astfel, ar fi bine să te orientezi către una care să fie făcută dintr-un material rezistent.
  masa si canapea

Prin urmare, dacă vrei să îți iei o locuință nouă, fii atent la toate detaliile și nu te pripi în luarea deciziilor! După ce te-ai hotărât, fă o listă cu lucrurile care au prioritate pentru tine și cumpără-le pe cele care sunt de calitate, pentru a avea siguranța durabilității lor!

6 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.