3 idei turistice pentru weekenduri de toamnă

Zilele răcoroase de toamnă își fac prezența din ce în ce mai simțită cu fiecare zi ce trece. În timp ce micuții tăi merg la școală, știm sigur că mintea îți fuge deseori la escapadele de final de săptămână. Indiferent că vrei să călătorești cu cei mici sau ai o mică gașcă de prieteni cu care mergi în diferite locații, este timpul să te pregătești pentru zonele pe care le vei vizita toamna aceasta. Rămâi alături de noi și descoperă 3 idei turistice pe care le poți întreprinde zilele acestea!

1. Cazări la cetate

Ți-ai imaginat vreodată cum e să locuiești într-o cetate? Numărându-se printre cele mai tari concepte, nopțile petrecute în construcțiile ridicate acum sute de ani sunt pur și simplu ravisante. Dacă urmează să vizitezi Transilvania sau doar să o tranzitezi, oprește-te la cetatea din Axente Sever și cazează-te o noapte. Pe lângă liniștea și aerul curat, vei descoperi o zonă de poveste care te va impresiona în adevăratul sens al cuvântului.

2. Cazări în căbănuțe individuale

Ai auzit până acum de acest concept? Dacă nu, descoperă căbănuțele individuale de lângă Bran, cunoscute în întreaga țară. Acestea îți oferă intimitatea necesară, cu atât mai mult cu cât călătorești alături de alți prieteni. Timp de câteva zile, veți putea avea cabana voastră în care să petreceți timp împreună și să vă deconectați de la zumzetul orașului. Toate clădirile sunt din lemn, motiv pentru care vei putea simți bucuria de a fi împreună și de a vă bea cafeaua zilnic, la poalele munților.

3. Cazări la pensiuni

Indiferent unde ai merge, cazările la pensiuni rămân cele mai dorite. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea sunt localizate în proximitatea unor zone de poveste. De aceea, în fiecare dimineață te vei putea bucura de peisaje impresionante, indiferent de anotimpul de afară. O cazare arieseni te introduce într-o lume de poveste, în care să ai parte de amintiri de neuitat.

Printre alegerile de top în materie de cazări la Arieseni se numără și pensiunea onelia, pe care o vei găsi în comuna Gârda de Sus.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.