3 extraopţiuni de internet de pe Orange PrePay

*

Mi-am propus iniţial să fac o paralelă între ofertele de date disponibile la Cartela Vodafone şi Orange PrePay (cartela Orange). Din păcate, extraopţiunile de internet ce pot fi activate la Vodafone oferă un număr destul de mic de MB, pe care îi poţi consuma şi în câteva ore, cu 3G activ.
Orange PrePay are 3 extraopţiuni demne de 2014, şi anume:

• 1 GB trafic de internet la viteze 3G+ cu 5 € credit;
• 3 GB trafic de internet la viteze 4G cu 8 € credit;
• 10 GB trafic de internet la viteze 4G cu 12 € credit.

În plus, după terminarea traficului inclus în optiunile activate sau oricând doreşti, poţi activa o opţiune de trafic suplimentar de 0,5 GB pentru 2 euro credit prin trimiterea unui SMS la 321 cu textul 2EUR. Din contul tău va fi retras un credit de 2 euro. Poţi folosi traficul suplimentar până la data de expirare a opţiunii Internet PrePay activate.
Să presupunem că activaţi extraopţiunea la 5 EURO, cu 1 GB de date inclus, pe care îl consumaţi în 15 zile. Pentru a mai avea încă 15 zile suficienţi MB, ar trebui să activaţi de două ori opţiunea de trafic suplimentar, ajungând la un cost total de 9 EURO credit. Mai bine aţi fi activat, din start, extraopţiunea la 8 EURO. Se pare că aşa „au gândit” şi cei de la Orange atunci când au lansat aceste extraopţiuni.

Despre viteze nu are rost să vorbesc. Cu cât viteza e mai mare şi telefonul mai performant, cu atât mai rapid veţi consuma megabaiţii. 🙂

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1803

Distribuie mai departe:

5 comentarii la "3 extraopţiuni de internet de pe Orange PrePay"

  1. Am si eu o cartela de orange pe care n-am mai folosit-o de cativa ani. Stau mai tot timpul plecat de acasa si nu prea sunt multumit de extraoptiunile de la vodafon pentru MB. Cred ca o sa incep sa folosesc din nou serviciile de la orange.

    • E cea mai slabă oferta de internet de la Cartela Vodafone, dacă nu luăm în calcul „vorbeşti, net primeşti". Cam mult de vorbit pentru a ajunge la numărul de MB oferiţi la Orange PrePay. 🙂

  2. Flori florentina | 28 mai 2016 la 22:47 | Răspunde

    Conexiune orange

  3. Datele mobile Orange sunt deschise dar de ce nu am conexiune la rețea?

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.