3 extraopţiuni de internet de pe Orange PrePay

*

Mi-am propus iniţial să fac o paralelă între ofertele de date disponibile la Cartela Vodafone şi Orange PrePay (cartela Orange). Din păcate, extraopţiunile de internet ce pot fi activate la Vodafone oferă un număr destul de mic de MB, pe care îi poţi consuma şi în câteva ore, cu 3G activ.
Orange PrePay are 3 extraopţiuni demne de 2014, şi anume:

• 1 GB trafic de internet la viteze 3G+ cu 5 € credit;
• 3 GB trafic de internet la viteze 4G cu 8 € credit;
• 10 GB trafic de internet la viteze 4G cu 12 € credit.

În plus, după terminarea traficului inclus în optiunile activate sau oricând doreşti, poţi activa o opţiune de trafic suplimentar de 0,5 GB pentru 2 euro credit prin trimiterea unui SMS la 321 cu textul 2EUR. Din contul tău va fi retras un credit de 2 euro. Poţi folosi traficul suplimentar până la data de expirare a opţiunii Internet PrePay activate.
Să presupunem că activaţi extraopţiunea la 5 EURO, cu 1 GB de date inclus, pe care îl consumaţi în 15 zile. Pentru a mai avea încă 15 zile suficienţi MB, ar trebui să activaţi de două ori opţiunea de trafic suplimentar, ajungând la un cost total de 9 EURO credit. Mai bine aţi fi activat, din start, extraopţiunea la 8 EURO. Se pare că aşa „au gândit” şi cei de la Orange atunci când au lansat aceste extraopţiuni.

Despre viteze nu are rost să vorbesc. Cu cât viteza e mai mare şi telefonul mai performant, cu atât mai rapid veţi consuma megabaiţii. 🙂

Etichete:,

5 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.