XiiaLive™ şi Web’n’Walk – ce puteţi asculta (actualizat)

image

Cu mult timp în urmă scriam despre XiiaLive™, o aplicaţie disponibilă gratuit în Google Play, cu ajutorul căreia puteţi asculta posturi de radio transmise online.
Astăzi revin cu câteva sugestii pentru cei ce au smartphone cu Android sau tabletă 3G cu Android şi extraopţiunea Web’n’Walk de la COSMOTE.
În primul rând, vă recomand să ascultaţi posturi la o calitate mai inferioară de stream, pentru ca acestea să poată fi redate fără întreruperi. Alegeţi dintre cele de 24kbps, 32kbps sau 64kbps. 😉
Dacă ascultaţi un post la 128kbps, aveţi nevoie de o viteză de download de minim 16 KB/s. Dacă aveţi acoperire 3G, nu sunt probleme. Off: La o astfel de calitate, faceţi un trafic de date de aproximativ 1MB/minut.

Cosmote restricţionează, în cazul serviciului Web’n’Walk, accesul către multe adrese de streaming, aşa că poate fi o adevărată „aventură” până găsiţi ceva de ascultat. Dacă folosiţi serviciul Connect Mobile, situaţia se schimbă, nemaiavând atât de multe restricţii.

Deschideţi acest fişier (va fi deschis cu aplicaţia XiiaLive) şi salvaţi. Veţi avea o listă de favorite numai bună de ascultat. 🙂

♪ Acelaşi fişier, dar arhivat ♪

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1237

Distribuie mai departe:

4 comentarii la "XiiaLive™ şi Web’n’Walk – ce puteţi asculta (actualizat)"

  1. Informaţii despre Web`n`walk de la Cosmote:
    De ce nu merg ascultate anumite posturi de radio, sau nu merg accesate anumite site.uri web?
    Deoarece, Cosmote a restricţionat port-urile permiţînd accesul doar la porturile 80 (http://) şi 443 (https://) iar în lista de mai sus sunt posturi de radio care emit pe portul 80, însă costurile sunt mari pentru a face un astfel de post de radio.
    Majoritatea posturilor de radio online emit pe porturi din categoria 8000 – 9000 din această cauză nu pot fi ascultate cu Web`n`walk.

  2. Mai există o variantă (cred eu, nu am testat) Opera Mini merge cu Web`n`walk iar conexiunea la serverul-proxy Opera Mini se face prin porturi ca: 8080, 1080, 3128, deci dacă s-ar emite cu un post de radio pe port-ul 8080 există posibilitatea ca să poată fi ascultat cu Web`n`walk.

  3. practic, merg toate statiile 1.fm , mai merge si radio arad, kissfm, radio paradise, alex jones, si multe altele. in browser merg bbc world service si bridge fm. mai merg si altele, dar nu am mai cautat.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.