Vreau să promovez orașul, dar nu știu cum

Nu m-am ferit niciodată să spun că sunt locuitor al Orașului Siret. Am scris în pagina Despre mine și acum apare în descrierea blogului lucrul acesta. Pe Facebook este afișată locația, iar pe celelalte rețele de socializare nu pierd timpul, chiar dacă eu sunt „de găsit” și pe Twitter, Linkedin, etc.

De mai multe ori am vrut să promovez Orașul Siret. Chiar de când am înregistrat domeniul Siret.Info m-am gândit la un site cu informații despre Siret. Din păcate, la momentul acela nu aveam cunoștințele necesare realizării unui astfel de site și am făcut un fel de mai multe feluri, cu de toate și nimic.

Acum știu cum aș putea începe un astfel de site. Peisaje și clădiri vechi din oraș, două-trei biserici și cam atât. Anul acesta am înregistrat, din nou, domeniul Siret.Info și i-am făcut redirecționare către un grup de pe Facebook. Oare să scriu despre drumurile rele, despre ce se întâmplă în Vama Siret sau evenimente culturale? Voi scrie pe acest blog ceea ce merită iscălit, restul e Monitorul de Suceava. 🙂

O altă idee care mi-a venit zilele trecute este Știret – Știri din Siret. Cum am mai spus, însă, acest oraș-sat este prea mic pentru ce vreau eu să fac. Ar fi Zilele Orașului Siret 2017, Balul Bobocilor 2017 și alte câteva evenimente ce se vor desfășura în acest an, însă tot este prea puțin. 🙂

Dacă aveți voi alte idei de promovare, eu sunt deschis la păreri, opinii și recomandări.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/5151

Distribuie mai departe:

2 comentarii la "Vreau să promovez orașul, dar nu știu cum"

  1. Rudolph Aspirant | 11 aprilie 2017 la 5:16 | Răspunde

    Am citit (pe wikipedia) ca orasul Siret este infratit cu alte orase din UE. Este o lista care mi s-a parut chiar simpatica. Si m-am intrebat cum ar putea fi ea utilizata intr-un mod jurnalistic interesant…nu sunt ff sigur inca…doar o mentionez, pt ca poate iti vine tie o idee.

    Plus Siret e un oras cu o istorie ff lunga, si cred ca e imposibil de a promova orasul Siret fara referinta la istoria lui…desi desigur istoria poate fi abordata din diverse perspective, de ex date specifice si aniversari, de gen, “anul acesta se implinesc x ani de cand s-a decis mutarea capitalei Moldovei de la Siret la Suceava”, sau alt unghi poate si grafic (computerizat) atragator ar fi un time-line istoric, eventual miscator sau animat, cu diverse evenimente consemnate.

    Comentam asa mai superficial, la nivel de prime idei, nu am idei precise mai concrete.

  2. De curand am inregistrat un domeniu web pentru judetul in care locuiesc. O sa ma axez pe tot judetul si o sa scriu stiri, evenimente care au loc in judet, anunturi auto si anunturi imobiliare. Dar o sa ma bazez si pe firmele din judet, producatori locali si o sa promovez produsele locale intr-un magain online. Inca planific tot, dar domeniul este inregistrat deja. Asta poti face si tu.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.