Votul global privind administrarea site-ului Facebook

Am primit astăzi un e-mail de la… Facebook. 😀 Acesta sună cam aşa:

Facebook, Inc. şi Facebook Ireland Ltd., care conduc împreună serviciul Facebook la nivel mondial, au postat recent o serie de actualizări propuse în cadrul Politicii de utilizare a datelor şi al Declaraţiei de drepturi şi responsabilităţi pentru ca tu să le poţi analiza şi oferi feedback. Aceste actualizări au oferit informaţii mai detaliate despre practicile noastre, reflectând modificările aduse produselor noastre şi modificând modul în care efectuăm procesul de administrare a site-ului nostru.

Perioada de trimitere a comentariilor s-a încheiat, dar încă ne poţi trimite feedback privind aceste propuneri luând parte la votul privind administrarea site-ului. Pentru a afla mai multe despre actualizările propuse de noi (care includ clarificări suplimentare bazate pe comentariile primite) şi despre vot, vizitează Pagina de administrare a site-ului. Perioada de votare va lua sfârşit la data de 10 decembrie 2012 la ora 12 (PST) / 10 decembrie 2012 la ora 20 (GMT). Te încurajăm să analizezi şi să votezi versiunile propuse pentru documentele privind administrarea.

Mulţumim pentru feedback şi participarea la acest proces.

Sugestii:

Cronologia ta: Ai setări care te ajută să alegi modul în care cronologia ta va fi vizibilă celorlalţi, cum ar fi ascunderea unor elemente din cronologia ta. Nu uita că acest lucru are efect doar asupra elementelor care sunt vizibile în cronologia ta. Aceste postări sunt încă vizibile în alte părţi, cum ar fi secţiunea de noutăţi, în cronologiile altor persoane sau în rezultatele de căutare. Poţi şterge propriile postări din cronologia ta sau din jurnalul de activitate sau poţi cere altcuiva să şteargă o postare în care ai fost etichetat(ă).Informaţii despre modulele cookie:
Tehnologiile precum modulele cookie, pixelii şi stocarea locală sunt utilizate pentru a furniza, menţine securitatea şi înţelege produsele, serviciile şi anunţurile publicitare, din cadrul şi din afara Facebook.

Îţi mulţumim,
Echipa Facebook

Aşadar, noi modificări sunt “pe vine”, cum ar spune unii…

Articol de pe vremea când acest blog se numea Mania Blogurilor.

Etichete:,

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.