Voi mai folosi Digi.Mobil în 2021?

Anul acesta nu am mai scris “tradiționalul” articol cu La mulți ani, 2021!, din simplul fapt că ar fi fost un articol de umplutură, în care nu spun nimic nou. Toată lumea știe că am trecut într-un nou an.

În schimb, am încercat să fac puțină ordine în online, adică pe site-urile mele, în serviciile pe care le folosesc, s.a.m.d.

Am mai actualizat ce era de actualizat, mutat unele site-uri pe alte servere, reparat niște redirecționări bușite, dezactivat link-uri care nu mai duc nicăieri, anulat din serviciile pe care nu le mai folosesc. Din astea.

În offline, dar tot pe partea de servicii, am revenit la YOXO făcând exact ca în acest articol, asta după ce m-am tot întors la PrePay.

Folosesc în continuare aplicația Pago pentru a plăti facturile de energie electrică și pentru a reîncărca cartele preplătite. Nu am de ce să renunț la ea și sper să ne înțelegem bine și în 2021, chiar dacă folosesc versiunea gratuită.

Abonamentul Digi.Mobil. Ei bine, pe ăsta l-am făcut 100% online, în plină stare de urgență. Voiam să văd ce semnal am și dacă aș putea folosi Digi în fiecare zi, fără să mai am o altă cartelă în telefon.

La începutul lunii aprilie am scris câteva impresii, dar de atunci s-au mai schimbat unele, altele. Principala schimbare, în bine, este acoperirea 2G. Și-au îmbunătățit considerabil acoperirea 2G, ajungând și în zona în care locuiesc. Adică pot vorbi la telefon sau trimite/primi mesaje SMS, dar nu pot folosi internetul. Pentru că atunci când telefonul trece pe Digi.Mobil 2G, conexiunea la internet prin date mobile dispare.

Alte schimbări majore nu am observat. Semnalul 4G este slab, mai ales în interiorul clădirilor. Chiar și în centrul orașului. Acasă, 4G — aproape inexistent. Tocmai de aceea țin cartela în modul avion și o mai activez din când în când, să văd dacă s-a mai schimbat ceva. Luna aceasta, de exemplu, am activat-o doar pentru a face niște teste de viteză a internetului.

Voi mai folosi Digi.Mobil în 2021? În cazul în care se îmbunătățește calitatea semnalului GSM în viitorul apropiat, voi mai folosi și Digi.Mobil. Ba chiar iau în considerare să aduc și alte cartele în Digi, dacă aș ști că se apropie, cel puțin ca acoperire, de Orange. Sau de Vodafone. În caz contrat, ne spunem adio.

6 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.