Vodafone va fi următorul

Vodafone va fi următorul

Salutare! Vodafone are campanii din ce în ce mai interesante în ultima vreme și asta mă face să iau în calcul achiziționarea unei Cartele Vodafone. Am avut cartelă de Vodafone mai demult. Prima mea cartelă a fost de Vodafone… iar asta și mai demult. De ceva timp însă, în telefon am o cartelă preplătită de Telekom și una de Orange, cu număr de telefon portat din Lycamobile.

Cartela Telekom a intrat în perioada de grație. Extraopțiunea Web’n’Walk este ok, însă viteza oferită de serviciul WnW este mult sub ceea ce am eu nevoie. Nelimitat, dar cu o mulțime de alte restricții. Mai vine pe acel număr de telefon câte un SMS despre GigaWeekend și miile de minute în rețeaua Telekom. Atât.

Cartela Orange PrePay este activă. Extraopțiune de 6 euro creată online, cu 1700 de MB / lună și multe minute pe care nu prea le vorbesc. Folosesc mult internetul, iar traficul de internet nu-mi ajunge.

Acoperire digi.mobil nu am, așadar mai rămâne Cartela Vodafone. Odată cu Supernet 4G și „Vorbești, net primești”, cei de la Vodafone par să fi înțeles că tinerii și nu doar ei își doresc să navigheze pe internet mai mult decât navighează cei ce au Cartelă Orange. 🙂

Până la sfârșitul săptămânii urmează să cumpăr o Cartelă Vodafone cu număr ce începe cu 0799. Dacă tot am număr de telefon de la începutul „scalei”, cu 0701, îmi voi lua și unul din capătul celălalt, cu 0799. Mai trebuie să văd ce fac cu numărul de Telekom, căci mai sună câte unul-altul pe acel număr de mobil. Poate o redirecționare a apelurilor, dar asta înseamnă încă o reîncărcare.

Ne mai citim.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3909

Distribuie mai departe:

2 comentarii la "Vodafone va fi următorul"

  1. EU pe 4g chiar rulez fin cu DIGi. Pe 3g era foarte nasol. Problema este ca am doar un dispozitiv, in casa, compatibil.

  2. Nu recomand deloc Vodafone! Am folosit optiunile lor, reteaua este buna (fizic) dar problema foarte mare a Vodafone, in afara de serviciul clienti absolut execrabil, ramane nerespectarea propriilor oferte!! Iti ofera optiune cu 1000 de minute nationale sau cu 2000 de minute… si dupa ce dai vreo 2-300 de sms-uri (din cele 2000 de exemplu) iti blocheaza serviciul sms ca… “ai trimis prea multe sms-uri” (in afara retelei Vodafone, adica sms-uri nationale). A se consulta “termeni si conditii prepay”, pag. 13 si mai incolo. Termenul cheie este “o discrepanta majora”, care lasa suficient loc de interpretare (poate insemna si 50 sms-uri trimise, daca asa vrea Vodafone sa defineasca “discrepanta majora”):
    https://www.vodafone.ro/consumption/groups/public/documents/digital_asset/v370953.pdf
    — din pdf-ul mentionat:
    Totodată, este interzisă utilizarea cartelelor SIM/serviciilor Vodafone în alte scopuri decât cele pentru care au fost oferite Clientului (în calitate de utilizator final), respectiv pentru prestarea de activităţi comerciale cum ar fi: centru de relaţii cu clienţii (call center), cercetări de piaţă sau telemarketing, care au ca și
    consecință o discrepanță majoră între apelurile / SMS-urile primite și cele inițiate de către Client în decursul unei perioade de valabilitate a ofertei active pe cont, transmiterea unui număr mare de mesaje scrise într-un interval de timp scurt sau transmiterea de SMS/ apeluri către mai mult de 300 de destinații (numere de telefon) distincte în decursul unei perioade de valabilitate a ofertei active pe cont.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.