Vodafone va fi următorul

Salutare! Vodafone are campanii din ce în ce mai interesante în ultima vreme și asta mă face să iau în calcul achiziționarea unei Cartele Vodafone. Am avut cartelă de Vodafone mai demult. Prima mea cartelă a fost de Vodafone… iar asta și mai demult. De ceva timp însă, în telefon am o cartelă preplătită de Telekom și una de Orange, cu număr de telefon portat din Lycamobile.

Cartela Telekom a intrat în perioada de grație. Extraopțiunea Web’n’Walk este ok, însă viteza oferită de serviciul WnW este mult sub ceea ce am eu nevoie. Nelimitat, dar cu o mulțime de alte restricții. Mai vine pe acel număr de telefon câte un SMS despre GigaWeekend și miile de minute în rețeaua Telekom. Atât.

Cartela Orange PrePay este activă. Extraopțiune de 6 euro creată online, cu 1700 de MB / lună și multe minute pe care nu prea le vorbesc. Folosesc mult internetul, iar traficul de internet nu-mi ajunge.

Acoperire digi.mobil nu am, așadar mai rămâne Cartela Vodafone. Odată cu Supernet 4G și „Vorbești, net primești”, cei de la Vodafone par să fi înțeles că tinerii și nu doar ei își doresc să navigheze pe internet mai mult decât navighează cei ce au Cartelă Orange. 🙂

Până la sfârșitul săptămânii urmează să cumpăr o Cartelă Vodafone cu număr ce începe cu 0799. Dacă tot am număr de telefon de la începutul „scalei”, cu 0701, îmi voi lua și unul din capătul celălalt, cu 0799. Mai trebuie să văd ce fac cu numărul de Telekom, căci mai sună câte unul-altul pe acel număr de mobil. Poate o redirecționare a apelurilor, dar asta înseamnă încă o reîncărcare.

Ne mai citim.

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.