Vâlva din jurul „Digi Mobil”

image
(acoperire Digi Mobil, rcs-rds.ro)

Cu siguranţă aţi auzit de Gigi (Digi) Mobil. Poate de la TV, poate din zecile de articole de pe diverse bloguri sau poate din ambele surse. 🙂
Adevărata nemulţumire e că cei de la RCS-RDS nu spun toate detaliile serviciilor. Adevărul e că am fost mereu puţin suspect atunci când s-a vorbit de nelimitat. Până şi minutele dintr-o oră, zi sau lună sunt limitate, deci pot fi numărate.

De unde pleacă nemulţumirile clienţilor?
Înafară de cozile la care trebuie să stea pentru a plăti facturile, de telefoanele care nu există în stocuri şi întârzierile de zeci de zile până acestea ajung la proprietarii lor de drept, nemulţumirile apar şi din:
… doar 100 MB disponibili în Digi.MobilR (Vodafone), atunci când nu ai semnal Digi.Mobil;
… minute nelimitate în reţelele naţionale şi internaţionale în abonamentul de 5€ (sau 7€ / 10€), însă doar principalele reţele internaţionale;
… şi ar mai fi. O să mă rezum la acestea două şi o să încerc să o „comentez” puţin pe cea din urmă.
Conform reclamei de pe TV, ţi se spunea că ai totul nelimitat la 5 € şi Digi Mobil are acoperire extinsă. Acum că 5 € sunt, de fapt, 10 € dacă nu ai niciun serviciu de la ei, ar fi trebuit să spună din prima, nu să scrie cu font de 5. Că nelimitatul include 5 GB la viteze demne de 2014, iar restul la 128 kbps, scria jos, cu scris mic. Că e nelimitat în principalele reţele internaţionale… e normal. Nu ştiu niciun abonament, al niciunui operator din România, care să ofere nelimitat în orice reţea din Lume. Poate că există, dar credeţi-mă că nu aş vrea să-i ştiu preţul.

În rest, nu am ce să zic. Nu folosesc Digi Mobil, nu am acoperire Digi Mobil, iar aici, în nordul Moldovei, acoperirea lor se lasă aşteptată, la fel ca şi magazinele din care ai putea să îţi cumperi o cartelă preplătită Digi Mobil sau să o reîncarci. Abonament îţi poţi face (am ca dovadă vecinii, ce au antene parabolice Digi), dar nu văd ce ai putea face cu 100 MB, când ai 5 GB incluşi în abonament.

Etichete:,

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.