Umbrela cu acumulator de 4000 mAh

Se pune tot mai mult accentul pe tehnologie, deşi jucatul unui joc pe telefon nu ţine de foame, la fel cum prezenţa în buzunarul de la spate a ultimului model de iPhone apărut nu ţine de sete. Avem tot felul de dispozitive ce folosesc acumulatori Li-Ion, de la telefoane până la periuţe de dinţi. De ce n-am avea şi o umbrelă?

Vreau să scot din start umbrela cu antenă 3G din discuţie. Noi avem nevoie de ceva cu adevărat util atunci când plouă.
Păi ce, o să mă întrebaţi, umbrela nu e un lucru util? Este, dar o umbrelă ar putea fi şi mai utilă, aşa cum e umbrela cu acumulator

Umbrela cu acumulator este o invenţie de viitor!
Umbrela cu acumulator nu va avea nevoie mâner sau cârjă. Aceasta va levita pur şi simplu deasupra proprietarului său, luând singură decizii.
De fapt, chiar elementul cheie al acestei umbrele este reprezentat de mâinile libere. Poate că „decizii” e mult spus, însă umbrela cu acumulator va şti când să se deschidă/închidă şi în ce poziţie să stea, pentru a nu fi luată de vânt şi a te feri de ploaie. Mai mult de atât, se va folosi de prognoza meteo pentru a-ţi sugera dacă să o iei cu tine atunci când pleci undeva.
Umbrela cu acumulator se va alimenta cu apă. Viteza cu care cad picăturile de ploaie pe această umbrelă va crea energie electrică. Practic, „căzăturile” picăturilor vor crea energie electrică. Cu cât mai tare plouă, cu atât mai multă energie electrică este produsă. Acumulatorul de 4000 mAh are rolul de a înmagazina energia produsă de umbrelă atunci când plouă tare, pentru a facilita funcţionarea acesteia şi atunci când plouă încet sau foarte încet.

Acum că am lămurit, în mare parte, despre ce vorbim, poate că vă întrebaţi cum va reuşi umbrela high-tech (dacă o putem numi aşa) „să leviteze” deasupra capului. Ei bine, nu e vorba chiar de levitaţie, ci mai mult de un zbor. Umbrela va avea senzori ce vor stabili cu exactitate distanţa dintre om şi umbrelă, dar şi 6 mici camere foto, plasate la distanţe egale una de cealaltă, în jurul umbrelei, necesare ocolirii obstacolelor şi stabilirii intensităţii luminoase de afară. „Zborul” deasupra capului al acestei umbrele se va face cu ajutorul unei tehnologii asemănătoare celei folosite la drone, în momentul de faţă.

Nu am poze, dar vă promit că arată într-un mare fel. Cât despre preţ, nu l-am stabilit încă. 🙂 Acest articol descrie o umbrelă care nu există, şi nici nu cred că va exista vreodată. Dacă va exista totuşi, prin reducere la absurd, ai fi tentat să îţi cumperi o astfel de umbrelă? Ce ai mai schimba sau adăuga nou?

Etichete:,

7 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.