Tu ce cauţi pe un chat wap?

De chaturi wap… sunt pline hosturile. Cele ce permit găzduirea lor.
Aproape fiecare admin de chat vrea să aibă o echipă ce să se ocupe de lavailarul său. Forumul, camerele de chat sau elementele pentru descărcare sunt doar câteva din “ramurile” ce necesită administrare.
În 2013, chaturile wap nu diferă prea mult de ce era acum doi, trei sau cinci ani. Tot wml-ul integrat în PHP e la putere, deşi tehnologia evoluează pe zi ce trece. Smartphone-urile de top nici nu mai suportă wml-ul, iar dacă foloseşti Opera Mini sunt mari şanse să-ţi fie afişat un mesaj drăguţ… ca cel de pe Sicula.Net. 🙂
Dacă acum câţiva ani alegeai un chat wap pentru a comunica, în momentul de faţă se tinde către altceva.
Cum tot ciobanul ştie de Facebook, o poză pe faimoasa reţea de socializare, postată la momentul oportun, poate face cât 1000 de cuvine. Bine, poate exagerez. 101 de cuvinte. B-)
Cine îşi mai face cont pe un chat wap pentru a posta pe forum zeci de topicuri doar pentru a intra în echipă? Cine mai pierde ore întregi pe TRIVIA pentru a-şi verifica cunoştinţele? Cine stă să adauge zeci de elemente la download?
De fapt, dacă stau să mă gândesc mai bine, care mai e scopul unui chat wap în 2013?

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1047

Distribuie mai departe:

9 comentarii la "Tu ce cauţi pe un chat wap?"

  1. corect,toţi proştii ştiu sa facă "un lavalair inutil si nasol" , unde-s vremurile, cand stateai ore in şir doar de placere pe unul din puţinele wapchat-uri doar să socializezi,unde mai e bucuria dupa chip?! Acum toţi "sunt şucari" cu un lavalair exact cum e descărcat dupa net,si pun "Secured,powered,edited,© By Wapmaster real Xp " , vai de capul lor …parcă ţie milă şi scârbă la cum a ajuns wap-ul în Romania,tot felul de puşcăriaşi,analfabeţi,proşti ajung sa te-njure,şi să mintă cu "nonşalanţă" şi invidie ce le copleşesc creierul…dupa spusele lor,un exemplar prost gen »»» oxyd ««« el e pe net din 1992 şi a lucrat la cosmote până-n 2004,pun la pariu ca el în 2010 nu ştia ce e ala net & cosmote,calculator,la el jcms-urile înseamnă un limbaj gen PHP,HTML,JAVASCRIPT,CSS ,ne e uşine că e român oxyd,nu ştie să lege 2 cuvinte in română,cat despre net,nu ştie nimic,o fărâmă,până şi prostu' satului marianxp ştie sa puna un script in ftp şi se laudă că are 1 domeniu, nekmusic.org ,care nu a rezistat deloc "DZASTRU"

  2. Trist… dar cam asta e situaţia.

  3. Suntem în 2016 și chat-uri wap apar din ce în ce mai multe doar ca acum în versiune html…. Aceleas opțiuni….

  4. SUNTEM IN 2017 SI INCA SE EXISTA LAVALAIR

  5. Are cineva un script fain ?

    • Sunt fascinat de felul normal în care a întrebat tipul ăsta acum câteva zile dacă are cineva un script fain. Gen, ştii şi tu, e ok, nu e ca şi cum articolul ăsta e postat în 2013.

  6. Vorbește “Lospa”????

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.