Tu ai purta un ceas inteligent?

Sursa foto: MachTeamSoft.ro

Port ceas doar atunci când plec de acasă. Îl ţin la mână pentru a vedea din când în când cât e ora. Mi-e mai simplu decât să scot telefonul din buzunar. Mai ales că nu e o informaţie atât de grea de citit interpretat. Nici nu trebuie să fii cântăreţ.

Deja se lansează ceasuri inteligente sau smartwatch-uri pe bandă rulantă. În China. Şi la noi îţi poţi cumpăra smartwatch-uri, dar nu pe bandă. Pe niciun fel de bandă.
O cauză este preţul puţin cam piperat, în comparaţie cu preţurile ceasurilor clasice. Chiar preparate dea binelea, dacă luăm în calcul şi ceasurile electronice de până în 20 de lei. Nu mai ştiu care-s preţurile, că nu mi-am schimbat ceasul (cu altul) de vreo 5 ani.

Ideea de a pune ceasul la încărcat, chiar şi o dată la trei zile, nu-mi surâde absolut deloc. Telefonul trebuie să-l încarc zilnic. În zilele în care sunt mai „insistent”, chiar şi de două ori pe zi. Boxa portabilă despre care am scris aici mai necesită încărcare la priză, însă pe aceasta n-am încărcat-o decât o singură dată până acum. O altă încărcare e „pe vine”… în curând. 🙂

Ceasuri inteligente, telefoane inteligente, televizoare inteligente şi păpuşi gonflabile inteligente. Astea vor fi lansate în curând. Cu atâta tehnologie, nu vor mai avea timp de femei decât lesbienele.
Sau se vor alia toate dispozitivele smart şi vor da BAC-ul. E şi asta o posibilitate.

Revenind la titlul acestui articol şi ţinând cont de faptul că v-am lămurit buştean, întreb: tu ai purta un ceas inteligent?

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.