Tu ai purta un ceas inteligent?

Sursa foto: MachTeamSoft.ro

Sursa foto: MachTeamSoft.ro

Port ceas doar atunci când plec de acasă. Îl ţin la mână pentru a vedea din când în când cât e ora. Mi-e mai simplu decât să scot telefonul din buzunar. Mai ales că nu e o informaţie atât de grea de citit interpretat. Nici nu trebuie să fii cântăreţ.

Deja se lansează ceasuri inteligente sau smartwatch-uri pe bandă rulantă. În China. Şi la noi îţi poţi cumpăra smartwatch-uri, dar nu pe bandă. Pe niciun fel de bandă.
O cauză este preţul puţin cam piperat, în comparaţie cu preţurile ceasurilor clasice. Chiar preparate dea binelea, dacă luăm în calcul şi ceasurile electronice de până în 20 de lei. Nu mai ştiu care-s preţurile, că nu mi-am schimbat ceasul (cu altul) de vreo 5 ani.

Ideea de a pune ceasul la încărcat, chiar şi o dată la trei zile, nu-mi surâde absolut deloc. Telefonul trebuie să-l încarc zilnic. În zilele în care sunt mai „insistent”, chiar şi de două ori pe zi. Boxa portabilă despre care am scris aici mai necesită încărcare la priză, însă pe aceasta n-am încărcat-o decât o singură dată până acum. O altă încărcare e „pe vine”… în curând. 🙂

Ceasuri inteligente, telefoane inteligente, televizoare inteligente şi păpuşi gonflabile inteligente. Astea vor fi lansate în curând. Cu atâta tehnologie, nu vor mai avea timp de femei decât lesbienele.
Sau se vor alia toate dispozitivele smart şi vor da BAC-ul. E şi asta o posibilitate.

Revenind la titlul acestui articol şi ţinând cont de faptul că v-am lămurit buştean, întreb: tu ai purta un ceas inteligent?

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2019

Distribuie mai departe:

2 comentarii la "Tu ai purta un ceas inteligent?"

  1. De ce nu? Deocamdata nu mi-am luat unul pentru ca nu mi se par ca "stralucesc" atat de mult la capitolul design…singurul care l-am vazut si care mi s-a parut mie ca se potriveste unei femei e asta http://www.gadgetworld.ro/smartwatch-cu-bluetooth-3.0-pedometru-metalic.html … cat despre pret, nu mi se pare prea mare, e cam la fel cat un ceas clasic ok…

  2. Sincer nu prea suport telefoanele mobile, si cu greu ma despart de laptop, asa ca nu i-as vedea utilitatea unui astfel de ceas. In plus de asta consider ca ar fi o sursa in plus de iradiere.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.