Tu ai cumpăra(t) produse resigilate?

image

Salut! Aţi cumpăra produse resigilate? Aţi cumpărat până acum produse resigilate?
Înainte să-mi răspundeţi cu un „NU” categoric, vă propun să vă gândiţi şi la următoarea situaţie:

V-aţi propus să achiziţionaţi un smartphone. Fiind lansat acu’ ceva timp, telefonul a cam dispărut din stocul magazinelor online. L-aţi găsit doar în două locuri, într-unul din ele fiind La comandă, iar în celălalt loc fiind disponibile doar două bucăţi ( întregi:) ), ambele resigilate şi la un preţ mai mic cu 30 de lei. Ce faceţi atunci?

Eu vă sfătuiesc să sunaţi întâi la magazinul cu produsul disponibil La comandă şi să întrebaţi când o să primească acel telefon, în caz că fac comandă. O să vă spună varianta optimistă.
De cele mai multe ori, produsele La comandă reajung destul de greu în depozitul magazinului şi există posibilitatea să vă pierdeţi răbdarea şi interesul până se gândesc ei să vă livreze produsul comandat. 😉
Dacă nu aveţi răbdare, puteţi alege varianta… resigilată. Bineînţeles, dacă vă convine. Produsele resigilate au un dezavantaj destul de mare: nu se specifică nicăieri cât a fost folosit respectivul produs până să fie resigilat. Şi atunci ce faci? Cumperi un produs… aşa ca atunci când mergi să îţi iei televizor şi mai este unul singur pe raft, funcţionând, pe care ţi-l vinde ţie?

Etichete:,

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.