Top 5 alternative pentru Magazinul Google Play

market

Aplicaţia cunoscută ca Google Play Store, Magazinul Google Play sau Android Market (în varianta mai veche) este cea mai completă sursă de aplicaţii pentru Android. Din cauză că e preinstalată, aplicaţia Google Play Store nu poate fi dezinstalată decât după rootare. Iar după ce o dezinstalezi, constaţi că nu mai ai de unde descărca (rapid) aplicaţii. 🙂
Dar stai! Există alternative pe care le poţi folosi, indiferent dacă ai aplicaţia Google Play Store instalată sau nu.

5) SlideME
» Un site de pe care puteţi descărca aplicaţiile dorite, fără prea multă bătaie de cap.
4) Android Freeware
» Asemănător cu SlideME (şi altele, pe care nu le-am inclus în acest top), puteţi descărca aplicaţii direct din browser, fără redirecţionări pe adf.ly sau alte „minuni”.
3) Amazon Appstore
» Un magazin de aplicaţii de incredere, de unde puteţi cumpăra aplicaţii. Bineînţeles că găsiţi şi aplicaţii gratuite. O dată instalate, va fi necesar să aveţi tot timpul aplicaţia Amazon Appstore în telefon/tabletă pentru ca aplicaţiile descărcate de pe Amazon să şi funcţioneze.
2) 1Mobile Market
» Un alt magazin de aplicaţii, cu o grafică simplificată. La fel ca şi în cazul de la punctul 3, este necesar să instalaţi o aplicaţie asemănătoare cu a celor de la Google. Puteţi dezinstala aplicaţia 1Market fără nicio problemă după ce nu o mai folosiţi.
1) Aptoide
» Şi am ajuns la locul întâi. Poate cea mai bine realizată aplicaţie de tip „market” pentru Android, Aptoide este o sursă excelentă de aplicaţii pentru Android. Aptoide este un magazin alcătuit din magazine (ca un fel de mall), în care găsiţi aplicaţii gratuite. Puteţi descărca şi aplicaţii plătite (versiuni „pro”), tot gratuit. În cazul aplicaţiilor ce -în mod normal- ar trebui plătite, buna funcţionare a acestora ţine de noroc. Şi de creatorul ei.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1762

Distribuie mai departe:

2 comentarii la "Top 5 alternative pentru Magazinul Google Play"

  1. Mi-ai facut ziua mai buna pentru ca de ceva timp am renuntat la google play luand decizia sa dezactivez google services din consola telefonului pentru ca imi rupea bateria in 2. Abia reuseam sa scot 2 zilea autonomie, iar acum incarc telefonul o data la 3 zile, uneori chiar si 4 daca nu am apeluri multe. Internetul mobil nu prea il folosesc pe telefon pentru ca am laptopul la indemana mereu. In fine, mereu eram nevoit sa activez google services de fiecare data cand vroiam sa instalez cate o aplicatie si trebuia sa dau restart la telefon, apoi iar sa dezactivez si iar restart.

  2. Pot descarca hop hop hop?

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.