Top 5 alternative pentru Magazinul Google Play

market

Aplicaţia cunoscută ca Google Play Store, Magazinul Google Play sau Android Market (în varianta mai veche) este cea mai completă sursă de aplicaţii pentru Android. Din cauză că e preinstalată, aplicaţia Google Play Store nu poate fi dezinstalată decât după rootare. Iar după ce o dezinstalezi, constaţi că nu mai ai de unde descărca (rapid) aplicaţii. 🙂
Dar stai! Există alternative pe care le poţi folosi, indiferent dacă ai aplicaţia Google Play Store instalată sau nu.

5) SlideME
» Un site de pe care puteţi descărca aplicaţiile dorite, fără prea multă bătaie de cap.
4) Android Freeware
» Asemănător cu SlideME (şi altele, pe care nu le-am inclus în acest top), puteţi descărca aplicaţii direct din browser, fără redirecţionări pe adf.ly sau alte „minuni”.
3) Amazon Appstore
» Un magazin de aplicaţii de incredere, de unde puteţi cumpăra aplicaţii. Bineînţeles că găsiţi şi aplicaţii gratuite. O dată instalate, va fi necesar să aveţi tot timpul aplicaţia Amazon Appstore în telefon/tabletă pentru ca aplicaţiile descărcate de pe Amazon să şi funcţioneze.
2) 1Mobile Market
» Un alt magazin de aplicaţii, cu o grafică simplificată. La fel ca şi în cazul de la punctul 3, este necesar să instalaţi o aplicaţie asemănătoare cu a celor de la Google. Puteţi dezinstala aplicaţia 1Market fără nicio problemă după ce nu o mai folosiţi.
1) Aptoide
» Şi am ajuns la locul întâi. Poate cea mai bine realizată aplicaţie de tip „market” pentru Android, Aptoide este o sursă excelentă de aplicaţii pentru Android. Aptoide este un magazin alcătuit din magazine (ca un fel de mall), în care găsiţi aplicaţii gratuite. Puteţi descărca şi aplicaţii plătite (versiuni „pro”), tot gratuit. În cazul aplicaţiilor ce -în mod normal- ar trebui plătite, buna funcţionare a acestora ţine de noroc. Şi de creatorul ei.

Etichete:,

3 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.