Toamna se numără bobwapcii

Vara e pe sfârşite. Calendaristic vorbind, toamna va veni la noi (şi v-aduce struguri moi 🙂 ) în mai puţin de patru zile.
După ce toată vara, de dimineaţă până dimineaţă, s-au postat mesaje de tip spam – în GuestBook-ul lui FeNoMeNo – de către câţiva inşi, mai ceva ca nişte albinuţe obsedate, toamna se numără bobocii. :->
Iar când bobocii îi reprezintă, de fapt, statisticile oferite de un megatoprank wap, găzduit pe un megatophost, bobocii se transformă în frunze… şi pică din 10 în 10 minute.

Vara asta au fost pe val puţine site-uri de pe wap, aşadar s-a “cântat” mai puţin la Operă. La Opera Mini, vreau să zic.
Câteva chaturi, vreo două forumuri şi… cam atât, iar asta e varianta semi-optimistă (nici nu ştiu dacă există aşa ceva).

Toamna bate la uşă, căci nu ştie să folosească soneria, iar eu doresc să fac o statistică (vorba vine!), după numărarea “bobwapcilor”.

Tocmai de aceea te întreb pe tine, wapmaster adevărat, plătitor de internet pe mobil: Tu ce site/chat/forum ai şi, mai mult, a fost site-ul tău pe val vara aceasta?

Legătură ușoară:

https://usor.ro/973

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "Toamna se numără bobwapcii"

  1. Vara asta am mai facut un lavalair si ieri 😀 de pe al meu extra super mobil :))

  2. Folosind un ftp online si un script de upload simplu …. Bine la cel de lavalair am lucrat 2 si de pe pc …ala de upload doar eu …

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.