Ţi-am dat beep, acu’ îţi dau Like

Astăzi am citit pe trei bloguri despre reţelele sociale, îndeosebi cu referire la Facebook. Acum stau şi mă-ntreb: ce naiba înseamnă Facebook pentru mine? Mâncare nu-mi dă, nici mai sănătos nu mă face.

Acest blog are şi o pagină de Facebook. Ca să fie. N-am mai pus să se încarce acel widget cu dă-mi un Like căci n-are rost. Nici like-urile nu mă-ncălzesc cu nimic. Nu pică nici o bomboană de niciunde. Dacă consider că cei 190 ce au apreciat pagina de Facebook au stat aproximativ 10 secunde pe pagină, ar însemna 1900 de secunde „de faimă”. Adică puţin peste jumătate de oră. Să sar în sus sau să mă dau cu capul de perete? De peretele de Facebook. Sau îi zice cronologie?

Revenind de pe arătură. Îmi amintesc cum mai demult dădeam beep-uri mătuşilor şi unchiului pentru a folosi telefonul mobil. Altfel, puteam să-l ţin închis în coşul de gunoi. Eu le beep-uiam, ei mă beep-uiau. Asta însemna că mi-am amintit de ei şi că ei au fost forţaţi să-şi amintească de mine. Le-am dat beep, dar nu eram voinic… 🙂

Ce înseamnă Facebook pentru mine?
Intru pe ‘net, văd ce mail-uri am mai primit, constat cu stupoare că n-am nicio idee de articol nou şi apoi intru pe Facebook. Acolo văd trei poze, citesc două postări, iar dacă nu apreciez nimic îmi apar tot aceleaşi sugestii. Dacă am început să dau like-uri unei persoane, să-i dau până se satură şi-i vine acru, nu? De ce? Pentru că Facebook.
Vă întrebaţi dacă stau pe Facebook pentru a citi noutăţi sau dacă stau pentru a admira poze? Ei bine, da.

Update: Am scris şi aici despre Facebook.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3425

Distribuie mai departe:

1 comentariu la "Ţi-am dat beep, acu’ îţi dau Like"

  1. Inseamna timp pierdut. Mult timp. Dar si multe pitipoance pe aproape…

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.